Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu şi-au dus fiica cea mică acasă! Cu ce surpriză i-a întâmpina Carolina!
28 aprilie 2016 Comentarii 0

Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu şi-au dus fiica cea mică acasă! Cu ce surpriză i-a întâmpina Carolina!

Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu şi-au dus fiica cea mică acasă! Cu ce surpriză i-a întâmpina Carolina!

În urmă cu mai bine de o săptămână, Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu au devenit părinţi pentru a doua oară. Cei doi şi-au dus ieri fetiţa, pe Ana Raisa acasă, unde au avut parte de o surpriză de proporţii din partea Carolinei, fata cea mare a cuplului.

Creatorul de modă a făcut publică o imagine şi le-a arătat fanilor cum fata cea mare, Carolina,  şi-a aşteptat surioara cu un buchet imens de flori. „Prima noapte în patru a fost un succes. Cred şi eu, la ce buchet de flori pregătise Carolina pentru sosirea Raisei”, le-a mărturisit Alexandru Ciucu prietenilor lui virtuali.

13103436_1158079434243603_9200668598899666970_n

După o săptămână petrecută în maternitate, Alina Sorescu şi fetiţa ei, Ana Raisa au fost externate, spre fericirea proaspetei mămici, care a ţinut neapărat să plece din spital pe o vreme frumoasă cu mult soare. „Sunt foarte fericită şi abia aştept să ajung acasă şi micuţa să se împrietenească şi cu surioara ei, Carolina. Mă bucur că nu plouă şi că e soare. Fetiţa este foarte bine. Acum are 3,300 kg. De data asta, Alex nu a mai leşinat în sala de operaţii. Ana Raisa pare să semene mai mult cu mine. Carolina e o zvăpăiată, Ana Raisa sper să fie mai înţeleaptă. Nici nu ştim de fapt ce e, dacă e Berbec sau Taur”, a declarat Alina la ieşirea din spital.

 

Post-ul Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu şi-au dus fiica cea mică acasă! Cu ce surpriză i-a întâmpina Carolina! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu şi-au dus fiica cea mică acasă! Cu ce surpriză i-a întâmpina Carolina!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Lora a dezvăluit în sfârşit care este secretul siluetei sale. „Fac asta în timp ce mă spăl pe dinţi”

Lora a dezvăluit în sfârşit care este secretul siluetei sale. „Fac asta în timp ce mă spăl pe dinţi” – Lora este una dintre cele mai sexy artiste de la …]

Sport 0 Comentarii

Ungur e cel mai bun român. A rămas singurul nostru sportiv din top 200!

Ungur e cel mai bun român. A rămas singurul nostru sportiv din top 200! – Românul Adrian Ungur este în continuare cel mai bine clasat român în ierarhia mondială a …]

Sport 0 Comentarii

Paul Batin, despre transferul la Dinamo: ”Ma gândeam într-o zi că poate să fie ultimul drum…”

Paul Batin, despre transferul la Dinamo: ”Ma gândeam într-o zi că poate să fie ultimul drum…” – Pentru Paul Batin (28 de ani), transferul de la FC Botoșani la Dinamo …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*