1 aprilie 2016 Comentarii 0

Alibec: ”N-am niciun mesaj pentru selecționer, să se uite la meciuri! Să vină să mă cântărească! E primul meu hattrick!”

Alibec: ”N-am niciun mesaj pentru selecționer, să se uite la meciuri! Să vină să mă cântărească! E primul meu hattrick!”

Denis Alibec, eroul meciului Dinamo – Astra, scor 1-4, nu a sărit la gâtul selecționerului, dar l-a sfătuit să se uite la meciuri și, dacă nu-l crede pe cuvânt, să vină să-l cântărească!

”E primul meu hattrick din carieră, n-am mai dat niciunul. Nu sunt în măsură să comentez ce spun criticii, eu vreau să vorbesc pe teren. Voiam să dau două goluri, dar nu mă supăr că am reușit trei. Să vină să mă cântărească, nu să mă vorbească pe la televizor. N-am niciun mesaj pentru selecționer, să se uite pe teren. Am 88 de kilograme. Eu o să joc în continuare așa și vreau să fiu la Euro. Mi-a părut rău că n-am fost la națională, mă uitam trist la televizor. Iau mingea acasă, normal. Sper să câștigăm titlul, dacă vom juca așa, avem șanse foarte mari”, a spus Denis Alibec.

„Sunt bucuros că am luat trei puncte. Alibec tot timpul ne ajută. Dacă toată lumea vorbește despre greutatea lui, să se uite la golurile lui. E cel mai bun vârf din România. Dar Iordănescu hotărăște, el e boss la echipa națională. Ce s-a vorbit despre el l-a alimentat, trebuie să demonstreze că lumea greșește”, a completat și Geraldo Alves.

 

Post-ul Alibec: ”N-am niciun mesaj pentru selecționer, să se uite la meciuri! Să vină să mă cântărească! E primul meu hattrick!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Alibec: ”N-am niciun mesaj pentru selecționer, să se uite la meciuri! Să vină să mă cântărească! E primul meu hattrick!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Rapid, insolvență amânată. “Sunt mult mai optimist acum”, a reacționat administratorul clubului

Rapid, insolvență amânată. “Sunt mult mai optimist acum”, a reacționat administratorul clubului – Tribunalul București a stabilit, vineri, un nou termen în dosarul de insolvență al clubului de fotbal Rapid …]

Sport 0 Comentarii

”Gigi” Duru începe depunctarea echipelor din Liga I: ”9 cluburi dintre 14 au raportat datorii”

”Gigi” Duru începe depunctarea echipelor din Liga I: ”9 cluburi dintre 14 au raportat datorii” – Pe site-ul frf.ro, directorul Administratiei de Licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a făcut …]

Nepotul lui Ceaușescu, descris de un fost fotbalist de la FC Olt: ”Făcea ce voia, era Dumnezeu!”

Nepotul lui Ceaușescu, descris de un fost fotbalist de la FC Olt: ”Făcea ce voia, era Dumnezeu!” – Nepotul fostului dictator Nicolae Ceauşescu, Emil Bărbulescu, a murit la vârsta de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*