Alimente care scad pofta de mâncare
11 august 2015 Comentarii 0

Alimente care scad pofta de mâncare

Alimente care scad pofta de mâncare – Dacă îți dorești să scapi de câteva kilograme sau dacă vrei să îți menții silueta, adaugă în dieta ta zilnică  alimentele  care au abilitatea de a produce senzația de sațietate și de a întârzia senzația de foame:

Nucile – Sursă importantă de proteine, grăsimi nesaturate, acizi grași omega 3 și micronutrienți, acestea conțin acizi grași polinesaturați care stimulează formarea celor doi hormoni inhibitori de apetit: grelina și peptida YY, hormoni care joacă un rol major în transmiterea către creier a mesajului de sațietate.

Ceaiul verde  –  un aliat în  dietele de slăbire datorită conținutului său crescut de leptine, hormoni responsabili de reglarea aportului și consumului energetic zilnic, a apetitului și a metabolismului unei persoane. Componentele active ale ceaiul verde îi transmit creierului senzația de sațietate.

Merele – fructe cu proprietăți alcaline ce conțin o mare cantitate de fibre solubile și insolubile, zaharuri naturale, vitamina C, beta-caroten, potasiu și bor. Merele conțin o cantitate semnificativă de pectine, carbohidrați care controlează foamea.

Semintele de in – dețin rolul de inhibitor de apetit, datorită  prezenței în compoziția semințelor a acizilor grași esențiali omega 3 și a unei mari cantități de fibre. Ambele au rolul de a diminua creșterile nivelului glicemiei și de a ține sub control senzația de foame.

 

 

 

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Frumusețe 0 Comentarii

Cum să obții un bronz superb, ce se păstrează mai mult timp

Cum să obții un bronz superb, ce se păstrează mai mult timp – Un bronz frumos și sănătos se păstrează mult mai mult pe piele dacă respecți câteva reguli. Epilarea …]

Frumusețe 0 Comentarii

Lupta împotriva îmbătrânirii! Sfaturi de care trebuie să ții cont!

Lupta împotriva îmbătrânirii! Sfaturi de care trebuie să ții cont – Dacă incluzi în planul tău alimentar vitamine, minerale, acizi grași și antioxidanți, poți ajuta pielea să arate mai tânără, …]

Frumusețe 0 Comentarii

Tratamente homemade și trucuri pentru un păr superb

Tratamente homemade și trucuri pentru un păr superb  – Dacă nu ajungi des la salonul de înfrumusețare și preferi soluțiile rapide și necostisitoare, ține cont de câteva sfaturi și te …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*