11 mai 2016 Comentarii 0

Alina Gorghiu a născut un băieţel, cu trei săptămâni mai devreme

Alina Gorghiu a născut un băieţel, cu trei săptămâni mai devreme

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a născut un băieţel, cu trei săptămâni înainte de termen. Copilul se va numi Noah.

Alina Gorghiu a născut la o clinică privată din Capitală, prin cezariană. Băieţelul este perfect sănătos şi va purta numele Noah, scrie stirileprotv.ro.

Copreşedintele PNL a anunţat că aşteptă un copil în luna februarie, la scurt timp după ce s-a căsătorit cu Lucian Isar. Ea a precizat atunci că bebeluşul urmează să se nască la sfârşitul lunii mai.

Vine odată cu victoria la Capitală. (…) La sfârşit de mai. O să îmi spuneţi că alegerile nu vor fi duse cu succes de o femeie însarcinată. Sarcina nu este un handicap, este un lucru care te face să radiezi, să te simţi bine, cu multă energie şi cu multe cazne implicite„, spunea, în urmă cu trei luni, copreşedintele PNL Alina Gorghiu.

Citeşte şi:

Post-ul Alina Gorghiu a născut un băieţel, cu trei săptămâni mai devreme apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Alina Gorghiu a născut un băieţel, cu trei săptămâni mai devreme

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Maria Şarapova, despre felul în care îşi închipuia că va arăta viaţa ei când era copil

Maria Şarapova, despre felul în care îşi închipuia că va arăta viaţa ei când era copil – Maria Şarapova (28 de ani, locul 5 WTA) este una dintre cele mai …]

Sport 0 Comentarii

Bogdan Andone l-a dat în primire pe Șumudică: ^”Marius a pregătit această echipă…ăăă…până săptămâna asta. Nu ne-am consultat, dar am avut o discuție și am stabilit primul unsprezece”

Bogdan Andone l-a dat în primire pe Șumudică: ^”Marius a pregătit această echipă…ăăă…până săptămâna asta. Nu ne-am consultat, dar am avut o discuție și am stabilit primul unsprezece” – Bogdan …]

Sport 0 Comentarii

Astra vrea să transfere de la Petrolul. Un fost ”lup” se pregătește cu liderul

Astra vrea să transfere de la Petrolul. Un fost ”lup” se pregătește cu liderul – Dat afară de către Petrolul, mijlocaşul de bandă Alexandru Chiriţă, fiul fostului petrolist Daniel Chiriţă, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*