27 aprilie 2016 Comentarii 0

Alt antrenor doar ”cu numele” în Liga 1: ”N-a câștigat nimic nici la juniori! N-are nici licență Pro”

Alt antrenor doar ”cu numele” în Liga 1: ”N-a câștigat nimic nici la juniori! N-are nici licență Pro”

FC Voluntari l-a numit azi în funcția de antrenor principal pe Sorin Popescu. Acesta îi succede lui Ionel Ganea, care a fost demis după meciul pierdut în fața celor de la CSU Craiova.

Sorin Popescu a fost prezentat oficial azi, într-o conferință de presă organizată la stadionul „Anghel Iordănescu”. ”Din staff mai fac parte Dinu Todoran și Yuksel Yeșilova, în timp ce Cristian Preda este antrenor cu portarii”, a declarat Sorin Popescu.

”Ne așteaptă acum un meci greu la Botoșani, unde dorim să obținem toate cele trei puncte puse în joc. Avem un lot bun, care a reușit să învingă echipe ca Steaua, Petrolul, Timișoara. Apoi, mirajul cupelor europene a făcut să obținem rezultate slabe. Dar trebuie să luptăm pentru puncte, deoarece locul echipei FC Voluntari este în prima ligă de fotbal a țării”, a spus Sorin Popescu.

”Noi respectăm formația din Botoșani, dar vom obține trei puncte. Jucătorii nu sunt OK după demiterea lui Ganea. Știu că ei sunt vinovați, eu am lucrat și cu Ganea și au fost obținute rezultate bune în cadrul unei munci de echipă”, a precizat Sorin Popescu.

Sorin Popescu a fost prezentat ca un tehnician care a petrecut 12 ani la juniorii lui Dinamo București, perioadă în care a obținut mai multe titluri. Foștii colegi din „Groapă” îi distrug însă CV-ul prezentat. „Sorin Popescu n-a jucat niciodată fotbal, n-a antrenat decât echipe de juniori, n-a câștigat niciun titlu și nici nu are licența Pro. Meritul lui e că e omul conducerii de acolo. E prieten cu Leasă. Dinu Todoran va conduce treaba. Sotin Popescu n-a lucrat la seniori decât la partea metodică, n-a fost antrenor principal la niciun meci vreodată”, ne-a declarat un angajat cu vechime la Dinamo, care îl cunoaște la perfecție pe noul antrenor de la FC Voluntari.

Post-ul Alt antrenor doar ”cu numele” în Liga 1: ”N-a câștigat nimic nici la juniori! N-are nici licență Pro” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Alt antrenor doar ”cu numele” în Liga 1: ”N-a câștigat nimic nici la juniori! N-are nici licență Pro”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Săptămâna patimilor: în ce condiții își poate salva Mourinho postul la Chelsea

Săptămâna patimilor: în ce condiții își poate salva Mourinho postul la Chelsea – Tehnicianul portughez Jose Mourinho încă mai poate spera să rămână antrenor la Chelsea, pe care a făcut-o …]

Sport 0 Comentarii

Mutu trage să ajungă la Euro 2016, pentru a-l depăși pe Hagi în topul marcatorilor de la națională! ^Vrea să intre în istorie

Mutu trage să ajungă la Euro 2016, pentru a-l depăși pe Hagi în topul marcatorilor de la națională! ^Vrea să intre în istorie – Naționala de fotbal a României se …]

Sport 0 Comentarii

Incendiu puternic la o fermă din Giurgiu! 90.000 de păsări au ars de vii!

Incendiu puternic la o fermă din Giurgiu! 90.000 de păsări au ars de vii! – Un incendiu puternic a avut loc la o fermă din Giurgiu, în urma căruia 90.000 …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*