13 aprilie 2016 Comentarii 0

Am scăpat de o gură de foc! Benzema, atacantul francez Realului, nu va fi convocat la Euro 2016!

Am scăpat de o gură de foc! Benzema, atacantul francez Realului, nu va fi convocat la Euro 2016!

Karim Benzema (28 de ani), atacantul de la Real Madrid, nu va face parte din lotul naționalei Franței pentru Campionatul European pe care-l găzduiește.

Selecționerul Didier Deschamps și președintele Federației Franceze, Noel Le Graet, au avut miercuri o discuție legată pe subiectul Benzema. Cei doi au decis să-l lase pe atacantul ”albilor” acasă, după ce Karim a fost anchetat pentru implicarea în cazul șantajării lui Valbuena cu sex-tape!

„Preşedintele Federaţiei şi selecţionerul au dorit să amintească faptul că performanţa sportivă este un criteriu important, dar nu decisiv pentru a hotărî prezenţa în lotul Franţei. Rezultatul întâlnirii dintre Noel Le Graet şi Didier Deschamps a fost decizia ca Benzema să nu participe la Euro 2016”, se arată într-un comunicat dat de Federaţia Franceză de Fotbal, citat de L`Equipe. 

Franța e în grupa A la Campionatul European alături de România, Elveția și Albania. Francezii vor juca în meciul de deschidere împotriva ”tricolorilor” pe data de 10 iunie.

27 de goluri în 81 de selecții la echipa națională are Benzema, din 2007 până-n prezent. În acest sezon, Benzema a marcat de 25 de ori în 31 de partide pentru Real.

Citiți și

Ea este cea care a declanșat un adevărat sexgate. Benzema, arestat în dosarul de santaj cu înregistrări video deocheate la adresa colegului de națională, Valbuena

N-am scăpat de Benzema! Atacantul lui Real a fost achitat în dosarul șantajului lui Valbuena. Va juca la Euro! Ribery merge pe Germania!

Noi probleme pentru Karim Benzema, atacantul naționalei Franței! S-a combinat cu golanii: ar fi paravan pentru un traficant de droguri!

Benzema a revenit la Real Madrid. Riscă 5 ani de pușcărie

Benzema a recunoscut: ”Am făcut pe intermediarul între Valbuena și Zenati”

 

Post-ul Am scăpat de o gură de foc! Benzema, atacantul francez Realului, nu va fi convocat la Euro 2016! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Am scăpat de o gură de foc! Benzema, atacantul francez Realului, nu va fi convocat la Euro 2016!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

”Primarul guvizilor”, filmul despre edilul care își trafica fotbaliștii la poker și i-a pus pistolul la tâmplă unui arbitru! / VIDEO

”Primarul guvizilor”, filmul despre edilul care își trafica fotbaliștii la poker și i-a pus pistolul la tâmplă unui arbitru! / VIDEO – Un film biografic despre viața lui Dumitru Sechelariu, …]

Sport 0 Comentarii

Griezmann, eroul de la Atletico: ”Nu contează ce adversar vom avea în finală!”

Griezmann, eroul de la Atletico: ”Nu contează ce adversar vom avea în finală!” – Atletico Madrid s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după ce, în manșa retur a semifinalelor, a …]

Sport 0 Comentarii

Excluderea lui Enache din lotul Astrei, pentru că a lăudat Steaua, ^amintește de scandalul iscat la Dinamo de ”maneaua Steaua e numai una!” / VIDEO

Excluderea lui Enache din lotul Astrei, pentru că a lăudat Steaua, ^amintește de scandalul iscat la Dinamo de ”maneaua Steaua e numai una!” / VIDEO – Scandalul Enache – Astra …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*