8 mai 2016 Comentarii 0

Amalia Năstase, primele declarații despre nunta cu Răzvan Vasilescu. „Nu aș vrea să fac bal”

Amalia Năstase, primele declarații despre nunta cu Răzvan Vasilescu. „Nu aș vrea să fac bal”

Amalia Năstase a vorbit pentru prima dată despre cum va arăta nunta pe acre o plănuiește de ceva timp. Fosta soție a lui Ilie Năstase și iubitul ei, Răzvan Vasilescu se vor căsători în curând. Deşi căsătoria i se pare o simplă cerinţă a societăţii, aceasta este decisă să facă pasul cel mare.

„Nunta este o altă cerinţă a societăţii. Mi-aş dori foarte mult să avem o legătură tot timpul aşa cum am avut astăzi şi până acum. Nu cred că o hârtie sau mai multe tacâmuri la masă îţi aranjează cu siguranţă asta. Am ajuns şi eu şi Răzvan la concluzia că este despre noi. E foarte frumos să-ţi permiţi să ai o nuntă mare şi frumoasă, dar tot aşa… Cu banii ăia poţi să pleci într-o excursie cu copiii tăi. Vom face nuntă, pentru că ne dorim şi aşa îşi doreşte fiecare. Dar nu aş vrea să fac bal”, a mărturisit Amalia Năstase la Antena Stars.

Fosta soție a tenismenului Ilie Năstase iubește și este iubită. Amalia Năstase trăiește de o frumoasă poveste de dragoste cu partenerul ei de afaceri, Răzvan Vasilescu, încă din perioada în care era căsătorită, dar vrea să-și țină relația departe de ochii lumii.

Post-ul Amalia Năstase, primele declarații despre nunta cu Răzvan Vasilescu. „Nu aș vrea să fac bal” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Amalia Năstase, primele declarații despre nunta cu Răzvan Vasilescu. „Nu aș vrea să fac bal”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Mihai Trăistariu a refăcut clipul piesei „Paradisio”! „E simplu, e liniştea şi pacea”

Mihai Trăistariu a refăcut clipul piesei „Paradisio”! „E simplu, e liniştea şi pacea” – Mihai Trăistariu este hotărât să dea lovitura pe piaţa muzicală. Artistul, care a ratat calificarea la …]

Sport 0 Comentarii

DOLIU la Dinamo. A murit un fotbalist LEGENDAR. Avea mai multe titluri decât Rapid!

DOLIU la Dinamo. A murit un fotbalist LEGENDAR. Avea mai multe titluri decât Rapid! – Doliu la Dinamo. Fostul mare fotbalist Dumitru Ivan, născut pe 14 mai 1938, cu fix …]

Sport 0 Comentarii

Petrolul îl dorește pe ”Găniță” pentru banca tehnică. Oprița nu are licență PRO

Petrolul îl dorește pe ”Găniță” pentru banca tehnică. Oprița nu are licență PRO – Surse apropiate clubului Petrolul, ultimul loc în Liga I, citate de sportonlineph.ro, susțin că șefii ”lupilor” …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*