ANAF: eliminarea timbrului etrajudiciar
2 iunie 2015 Comentarii 0

ANAF: eliminarea timbrului etrajudiciar

ANAF: eliminarea timbrului etrajudiciarANAF: eliminarea timbrului etrajudiciar – In sfârşit, ANAF a hotărât să fie eliminat timbrul extrajudiciar, care este solicitat în prezent la eliberarea certificatelor sau adeverinţelor de către administraţiile financiare din România. În cadrul procesului de eficientizare a procedurilor, în vederea flexibilizarii şi simplificării relaţiei dintre ANAF şi contribuabili, se are în vedere eliminarea timbrului extrajudiciar solicitat în prezent la eliberarea certificatelor si adeverintelor de către administraţiile financiare.

Măsura este foarte benefică pentru contribuabilii care vor fi scutiţi de drumurile şi timpul alocat achiziţionarii acestor timbre. Deasemenea, prin eliminarea timbrului extrajudiciar, contribuabilii vor putea solicita prin Internet, eliberarea certificatelor şi a adeverinţelor de care au nevoie.

Această măsura urmează să fie luată în scurt timp – deocamdată se afla pe circuitul de aprobare şi elaborare a actului normativ şi se adresează exclusiv contribuabililor din România. Banii colectaţi la buget de pe urma achitării acestei taxe nu reprezintă un venit semnificativ, de care nu ne putem lipsi atunci când punem în balanţă efortul depus de contribuabili.

SUMAR ARTICOL
ANAF: eliminarea timbrului etrajudiciar
NUME ARTICOL:
ANAF: eliminarea timbrului etrajudiciar
DESCRIERE:
In sfârşit, ANAF a hotărât să fie eliminat timbrul extrajudiciar, care este solicitat în prezent la eliberarea certificatelor sau adeverinţelor de către administraţiile financiare din România.
AUTOR:
The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Financiar/Bancar 0 Comentarii

Cel mai bine plătite job-uri din România, potrivit FISC

Pe locul întâi este situat un angajat despre care nu se stie  dacă este manager sau director, pentru că secretul fiscal îi protejează datele fiscale, iar acesta a declarat mai …]

Financiar/Bancar 0 Comentarii

Angajări la instituția cu unele dintre cele mai mari salarii din România

Angajări la instituția cu unele dintre cele mai mari salarii din România – Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) scoate la concurs, cu participare interna și externa, două posturi de conducere. …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*