11 aprilie 2016 Comentarii 0

Anca Badiu, în luptă cu depresia: „De ani de zile mă lupt cu ea şi iau tratament”

Anca Badiu, în luptă cu depresia: „De ani de zile mă lupt cu ea şi iau tratament”

Anca Badiu ia în continuare tratament pentru depresia de care suferă şi în îndeamnă pe toţi cei aflaţi în situaţia ei să apeleze la medici. Cântăreaţa recunoaşte că nu a scăpat nici acum de atacurile de panică şi că, fără medicamente, nu ar fi putut să treacă peste ele. Tot medicamentele, spune ea, au ajutat-o să depăşească mai uşor trauma suferită după moartea fratelui ei, care a încetat din viaţa în urmă cu 8 luni.

Încă sunt pe tratament. Chiar dacă mi-am auzit vorbe cum că aş fi nebună, lumea trebuie să ştie că atunci când ai probleme, gen atacuri de panică, depresie, trebuie să mergi la doctor. Văd mulţi oameni care au astfel de probleme, dar refuză să meargă la doctor, pentru că le e frică să nu fie catalogaţi.

Sunt bine. Aştept acum să vedem ce se întâmplă în Spania, cu fratele meu. Când l-au găsit mort, s-a deschis o anchetă după 8 luni, cei de acolo nu au vrut să colaboreze cu noi, să ne dea rezultatul autopsiei. Aşteptăm analizele de sânge. Ni s-a spus că nu trebuie să ştim, că a murit de moarte bună. E foarte nasol, nici eu nici ceilalţi fraţi nu ne-am revenit.

Noroc cu medicamentele pe care le am. Am prieteni, dar când iau acest tratament am nevoie de linişte. Mă lupt cu depresia asta de ani de zile. Depresia nu e un moft, e un dezechilibru. Nu e ceva ruşinos”, a spus ea, la Antena Stars.

Post-ul Anca Badiu, în luptă cu depresia: „De ani de zile mă lupt cu ea şi iau tratament” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Anca Badiu, în luptă cu depresia: „De ani de zile mă lupt cu ea şi iau tratament”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Din aberațiile fotbalului românesc: n-au bani, dar fac transferuri!

Din aberațiile fotbalului românesc: n-au bani, dar fac transferuri! – Cei de la Astra Giurgiu sunt, probabil, cei mai necăjiți și cei mai plângăcioși din Liga I la fotbal, în …]

Sport 0 Comentarii

Vlad Caraș și Alina Vuc, învingători la turneul de la Nisa

Vlad Caraș și Alina Vuc, învingători la turneul de la Nisa – Sportivii români Vlad Caraș (cat. 97 kg) și Alina Vuc (cat. 48 kg) au câștigat, sâmbătă, turneul de …]

Sport 0 Comentarii

Hănescu luptă cu un jucător aflat pe locul 1223 în lume! LIVE VIDEO

Hănescu luptă cu un jucător aflat pe locul 1223 în lume! LIVE VIDEO – CHALLENGER SANTO DOMINGO (calificări) VICTOR HĂNESCU – Roberto Quiroz 6-3, 1-2 / LIVE VIDEO LIVE AICI, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*