26 aprilie 2016 Comentarii 0

Anca Serea şi-a făcut bagajul! Când va naşte soţia lui Adi Sînă! „Suntem gata”

Anca Serea şi-a făcut bagajul! Când va naşte soţia lui Adi Sînă! „Suntem gata”

Anca Serea se află în luna a noua de sarcină şi aşteaptă dintr-un moment în altul să devină mamă. Soţul ei, Adi Sînă a mărturisit că bagajul este deja făcut, la sfatul medicului, care le-a spus că vedeta poate naşte din clipă în clipă.

„Acum o săptămână, medicul ne-a spus că va mai dura zece zile, deci se poate întâmpla de la o zi la alta. Suntem gata, băgăjelul e pregătit, pijamalele pregătite, scutecele gata. Din momentul în care vor începe contracțiile va dura mai puțin de o oră, deci trebuie să fim pregătiți tot timpul”, a spus artistul la Kanal D.

În mod surprinzător Anca Serea nu a acumulat mai mult de opt kilograme și se apropie cu pași repezi de finalul sarcinii. ”Am avut ceva probleme cu tensiunea, nimic grav. Am luat vreo șapte kilograme, nu mai știu exact cât am luat pentru că nu m-am mai cântărit acum, de curând”, a spus ea.

Citește și: 

Post-ul Anca Serea şi-a făcut bagajul! Când va naşte soţia lui Adi Sînă! „Suntem gata” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Anca Serea şi-a făcut bagajul! Când va naşte soţia lui Adi Sînă! „Suntem gata”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

La ce e bună poezia pentru copii și adolescenți

La ce e bună poezia pentru copii și adolescenți – Afectivitate Se adresează în primul rând afectivității, produce impresii puternice, educă uneori mai bine decât orice altă formă literară, transmite …]

Sport 0 Comentarii

Simona Halep a exersat slice-ul în compania legendarei Steffi Graf

Simona Halep a exersat slice-ul în compania legendarei Steffi Graf – Simona Halep (24 de ani, locul 5 WTA) a vorbit pentru site-ul oficial al WTA despre antrenamentele efectuate înainte …]

Vești bune pentru bucureșteni! Mai au un teatru de vară

Vești bune pentru bucureșteni! Mai au un teatru de vară –   Ministrul Culturii, domnul Vlad Alexandrescu, a semnat decizia prin care redă bucureștenilor Teatrul de Vară din Parcul Bazilescu, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*