26 aprilie 2016 Comentarii 0

Anca Serea şi-a făcut bagajul! Când va naşte soţia lui Adi Sînă! „Suntem gata”

Anca Serea şi-a făcut bagajul! Când va naşte soţia lui Adi Sînă! „Suntem gata”

Anca Serea se află în luna a noua de sarcină şi aşteaptă dintr-un moment în altul să devină mamă. Soţul ei, Adi Sînă a mărturisit că bagajul este deja făcut, la sfatul medicului, care le-a spus că vedeta poate naşte din clipă în clipă.

„Acum o săptămână, medicul ne-a spus că va mai dura zece zile, deci se poate întâmpla de la o zi la alta. Suntem gata, băgăjelul e pregătit, pijamalele pregătite, scutecele gata. Din momentul în care vor începe contracțiile va dura mai puțin de o oră, deci trebuie să fim pregătiți tot timpul”, a spus artistul la Kanal D.

În mod surprinzător Anca Serea nu a acumulat mai mult de opt kilograme și se apropie cu pași repezi de finalul sarcinii. ”Am avut ceva probleme cu tensiunea, nimic grav. Am luat vreo șapte kilograme, nu mai știu exact cât am luat pentru că nu m-am mai cântărit acum, de curând”, a spus ea.

Citește și: 

Post-ul Anca Serea şi-a făcut bagajul! Când va naşte soţia lui Adi Sînă! „Suntem gata” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Anca Serea şi-a făcut bagajul! Când va naşte soţia lui Adi Sînă! „Suntem gata”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Şi Steaua renunţă la jucători. Un fundaş al campioanei pleacă la o echipă de play-off

Şi Steaua renunţă la jucători. Un fundaş al campioanei pleacă la o echipă de play-off – După campania fructuoasă de achiziţii din acestă iarnă, Steaua a început să mai şi …]

EXCLUSIV/ Mocnește războiul în familia Gabor! Motivul pentru care Ramona nu a invitat-o pe Moni la Dubai să-și vadă tatăl

EXCLUSIV/ Mocnește războiul în familia Gabor! Motivul pentru care Ramona nu a invitat-o pe Moni la Dubai să-și vadă tatăl – Deși pozează în familia perfectă, extrem de unită, Ramona …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*