Anchetă la Spitalul Floreasca – Gabriel Cotabiță este implicat.
14 iulie 2015 Comentarii 0

Anchetă la Spitalul Floreasca – Gabriel Cotabiță este implicat.

Anchetă la Spitalul Floreasca – Gabriel Cotabiță este implicat – O infirmiera de la spitalul Floreasca s-a fotografiat în pat lângă Gabriel Cotabiță, pe când acesta era în Secția de Terapie Intensivă. Conducerea unităţii sanitare a demara o anchetă în acest caz iar asistenta spitalului a fost suspendată din funcție.

„În urma informaţiilor apărute în presă, referitor la pacientul Gabriel Cotabiţă, conducerea Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti s-a autosesizat şi a dispus constituirea unei comisii disciplinare în conformitate cu prevederile Codului Muncii”, declară un oficial al unității sanitare într-un comunicat de presă.

Cântăreţul a fost găsit, în 8 mai, în stop cardio-respirator, în stare de inconştienţă, într-o sală de fitness de la un hotel din Capitală, acesta fiind imediat internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca până în 16 iunie, perioadă în care a fost făcută fotografia. Cotabiţă a fost apoi transferat, pe 16 iunie la un alt spital pentru un program de recuperare.

Legea drepturilor pacientului interzice furnizarea oricăror date medicale sau fotografii ale bolnavilor fără acordul acestora sau al familiilor celor internaţi.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Actualitate 0 Comentarii

Proiectil exploziv din al doilea război mondial descoperit la Alba de un cetăţean care executa lucrări în gospodărie

Proiectil exploziv din al doilea război mondial descoperit la Alba de un cetăţean care executa lucrări în gospodărie – Echipa pirotehnică din cadrul Detaşamentului de pompieri Alba Iulia s-a deplasat …]

Actualitate 0 Comentarii

Prețul motorinei a scăzut din nou la stațiile Petrom

Prețul motorinei a scăzut din nou la stațiile Petrom – După ieftinirile din ultima perioadă survenite pe fondul scăderii constante a preţului petrolului, cotaţiile carburanţilor au ajuns la minimele ultimilor …]

Actualitate 0 Comentarii

Veste proastă pentru vitezomani! IGPR a cumpărat cele mai performante radare existente pe piață

Veste proastă pentru vitezomani! IGPR a cumpărat cele mai performante radare existente pe piață – Inspectorului General al Poliţiei Române s-a dotat cu 8 aparate radar de tip LTI 20-20 …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*