19 aprilie 2016 Comentarii 0

Anda Adam, nerăbdătoare să mai facă un copil: „Mă descurc foarte bine cu Evelin. Aş mai face mâine încă unul”

Anda Adam, nerăbdătoare să mai facă un copil: „Mă descurc foarte bine cu Evelin. Aş mai face mâine încă unul”

Anda Adam se descurcă de minune în postura de mămică şi îşi doreşte nespus încă un copil. Cântăreaţa nu a apelat până acum la bone şi îşi creşte fetiţa împreună cu soţul ei, apelând unori şi la ajutorul soacrei.

Anda Adam se poate considera o mămică sănătoasă, deoarece nu a făcut, până acum, prea multe nopţi albe din cauza copilului. Mai mult, cântăreaţa şi-a planuficat deja să facă cât mai repede şi al doilea copil.

Nu am bonă. Mă descurs foarte bine. Mă duc şi la concerte, vin şi la emisiuni. Când eu trebuie să plec, soţul meu stă cu copilul. Când avem o situaţie deosebită, bine mama soţului meu şi mai stă cu copilul.

Eu, în timpul săptămânii, stau foarte mult cu ea. M-am străduit o lună să alăptez, dar nu aveam suficient lapte pentru Evelin, iar ea este mâncăcioasă. Aş mai face mâine un copil, dar nu e recomandat. Suntem decişi să mai facem unul, dacă ne ajută Dumnezeu să facem un băieţel ar fi minunat.

Evelin nu a avut colici, noi nu am avut nopţi albe. Doarme toată noaptea”, a spus cântăreaţa, la Antena 1.

Post-ul Anda Adam, nerăbdătoare să mai facă un copil: „Mă descurc foarte bine cu Evelin. Aş mai face mâine încă unul” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Anda Adam, nerăbdătoare să mai facă un copil: „Mă descurc foarte bine cu Evelin. Aş mai face mâine încă unul”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Dezvăluirile SportNews.ro s-au adeverit, din păcate. Comisia de Disciplină și Etică a FRF i-a dat o pedeapsă de ochii lumii antrenorului bătăuș, Liviu Petrache, care are ”pile” tari la vârful Federației

Dezvăluirile SportNews.ro s-au adeverit, din păcate. Comisia de Disciplină și Etică a FRF i-a dat o pedeapsă de ochii lumii antrenorului bătăuș, Liviu Petrache, care are ”pile” tari la vârful …]

Sport 0 Comentarii

Anglia a reușit Marele Șlem în Turneul Celor 6 Națiuni, după 31-21 cu Franța

Anglia a reușit Marele Șlem în Turneul Celor 6 Națiuni, după 31-21 cu Franța – Naționala de rugby a Angliei s-a impus sâmbătă cu 31-21 pe terenul Franței, în ultima …]

Sport 0 Comentarii

Braşovul intră la apă. Oraşul de sub Tâmpa vrea bazin olimpic pentru competiţii internaţionale

Braşovul intră la apă. Oraşul de sub Tâmpa vrea bazin olimpic pentru competiţii internaţionale – Brașovul ar putea fi al doilea oraș din țară, după București, care să aibă un …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*