9 mai 2016 Comentarii 0

Andone se pregăteşte să-i ia locul lui Rednic la Dinamo: „Mă duc să iau campionatul!”

Andone se pregăteşte să-i ia locul lui Rednic la Dinamo: „Mă duc să iau campionatul!”

Dinamo va rămâne fără antrenor, după ce actualul tehnician, Mircea Rednic, a anunţat că, din vară, va pleca de la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.

În locul „Puriului” va veni, se pare, Ioan Andone, în prezent liber de contract. Cei doi antrenori sunt prieteni, ei evoluând în echipa de aur a Corvinului Hunedoara şi, mai apoi, la Dinamo Bucureşti.

„Nu ştiu dacă Mircea rămâne. El a declarat că e nemulțumit de unele lucruri, de ce să mă tenteze pe mine atunci? Dacă mă duc, eu mă duc să iau campionatul, nu peste trei ani, cinci ani. Deocamdată eu nu am nici o ofertă. Mircea Rednic ar trebui să-și continue munca, încă un an sau doi. Nu cred că s-au rupt relațiile. Eu cred că Ionuț Negoiță vrea să continue cu Rednic. E o negociere”, a declarat Ioan Andone la Dolce Sport.

Ioan Andone a continuat, dezvăluind faptul că putea să pregătească pe Dinamo încă de acum un an!

„Nu sunt candidat pentru nimic. Eu nu vreau să-i iau locul lui Mircea. Să se termine finala și după aia discutăm. Puteam să fiu și vara trecută antrenor la Dinamo) nu era o problemă să accept oferta avută, dar sunt multe lucruri de discutat”, a conchis tehnicianul.

Ioan Andone a pregătit pe Dinamo în două rânduri, 2003 – 2005 și 2010 – 2011, perioade în care a cucerit un campionat, trei Cupe ale României şi o Supercupă.

Post-ul Andone se pregăteşte să-i ia locul lui Rednic la Dinamo: „Mă duc să iau campionatul!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Andone se pregăteşte să-i ia locul lui Rednic la Dinamo: „Mă duc să iau campionatul!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Colonie de steliști la Voluntari. Pe cine mai vrea Mitică Dragomir în Ilfov

Colonie de steliști la Voluntari. Pe cine mai vrea Mitică Dragomir în Ilfov – Noul preşedinte al celor de la FC Voluntari, Dumitru Dragomir, a plecat vineri, în Antalya, pentru …]

Sport 0 Comentarii

Întâlnire emoționantă în China! O femeie și-a regăsit fiul răpit după 22 de ani: „Am crezut că ai murit”

Întâlnire emoționantă în China! O femeie și-a regăsit fiul răpit după 22 de ani: „Am crezut că ai murit” – Zou Qixiu, o femeie de 50 de ani, a avut …]

Sport 0 Comentarii

Timișoara caută înlocuitor pentru ”Flocea”. Vine un fost internațional sârb?

Timișoara caută înlocuitor pentru ”Flocea”. Vine un fost internațional sârb? – Gigi Mulțescu era joi favorit să-l înlocuiască pe Florin Marin pe banca lui ACS Poli Timișoara. Oradestiri.ro pretinde, însă, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*