Andreea Bănică: ”M-am săturat să fiu întrebată: ai lentile? Ai silicoane? ”
18 aprilie 2016 Comentarii 0

Andreea Bănică: ”M-am săturat să fiu întrebată: ai lentile? Ai silicoane? ”

Andreea Bănică: ”M-am săturat să fiu întrebată: ai lentile? Ai silicoane? ”

Andreea Bănică este una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi și este în continuare foarte sexy, deși este mămică. Cum nu ezită să își etaleze formele în diverse ipostaze, cântăreața este mereu întrebată dacă are operații estetice sau își menține frumusețea cu ajutorul esteticianului.

Exasperată de întrebările de acest gen, Andreea spune că nu își dorește să fiu perfectă și dă de înțeles că nu și-a făcut prea multe interveții. ”M-am săturat să fiu întrebată: ai lentile? Ai silicoane? Ai? Ai? Ai?… Știu că este moda la ora actuală să ai de toate, însă eu nu am nevoie să fiu la „modă”… Sunt mulțumită cu mine. Prefer să fiu sănătoasă, nu perfectă. În același timp nu sunt împotriva operațiilor estetice și a celor care recurg la îmbunatățiri (este un act de curaj), iar eu apreciez curajul în orice! Da, sunt pentru îngrijire!!!”, a scris Andreea.

Cântăreața a publicat recent câteva imagini de la filmările noului ei clip, care au loc în Cipru. Andreea s-a pozat în ținutele sexy de la filmări, însă una dintre fotografii a declanșat o întreagă controversă pe rețele de socializare. Dacă unii dintre fani au lăudat-o pentru formele de invidiat, alții au ținut să o critice, spunându-i că o femeie ”măritată și cu copil” nu ar trebui să se afișeze în ”chiloți”. Andreea s-a enervat și le-a răspuns criticilor ei. ”Frustrările unora de pe aici spun multe… La fel și tu ai alte opțiuni decât să îmi vezi mie ”chiloții”! Ai și tu dreptatea ta, că poate nu vrei să îi vezi! Deci… ce rămâne de făcut? Fără supărare! (…) Da, da, da! Femeie măritată cu ”același iubit” de 20 de ani și cu copil sănătos, talentat și frumos (sunt mândră)! Și voi purta fustă scurtă și ”chiloți ”cât voi arăta bine,”uniforma” nu este pentru mine”, a reacționat Andreea Bănică.

andreea banica sexy

Post-ul Andreea Bănică: ”M-am săturat să fiu întrebată: ai lentile? Ai silicoane? ” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Andreea Bănică: ”M-am săturat să fiu întrebată: ai lentile? Ai silicoane? ”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Ronaldo, Messi, Neymar și Suarez au o calitate care îi transformă în “prădători”

Ronaldo, Messi, Neymar și Suarez au o calitate care îi transformă în “prădători” – Cristiano Ronaldo, vârful lui Real Madrid, și cei trei magicieni ai Barcelonei, Lionel Messi, Neymar și …]

Sport 0 Comentarii

Lecţii inutile de ”Ciocan”. Românului i s-ar potrivi mai bine categoria cruiser

Lecţii inutile de ”Ciocan”. Românului i s-ar potrivi mai bine categoria cruiser – Ştirea seacă o ştiţi, probabil: greul Cristi Ciocan, alias Christian Hammer, l-a învins la puncte, decizie unanimă, …]

Sport 0 Comentarii

Simona Halep, după eșecul surprinzător cu Johanna Konta: ^”Sunt foarte frustrată! Sufăr, am pierdut partida, după ce am avut 5-1 în decisiv. Nu pot să explic ce s-a întâmplat”

Simona Halep, după eșecul surprinzător cu Johanna Konta: ^”Sunt foarte frustrată! Sufăr, am pierdut partida, după ce am avut 5-1 în decisiv. Nu pot să explic ce s-a întâmplat” – …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*