Andreea Berecleanu a lăsat pupitrul ştirilor şi a părăsit România! Ce a determinat-o să facă asta!
18 aprilie 2016 Comentarii 0

Andreea Berecleanu a lăsat pupitrul ştirilor şi a părăsit România! Ce a determinat-o să facă asta!

Andreea Berecleanu a lăsat pupitrul ştirilor şi a părăsit România! Ce a determinat-o să facă asta!

Andreea Berecleanu a lăsat pentru câteva zile pupitrul ştirilor şi a plect într-o binemeritată vacanţă, împreună cu iubitul ei. Cei doi au profitat de weekendul însorit şi au zburat la Londra, oraş pe care prezentatoarea de la Antena 1 îl adoră.

Andreea Berecleanu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu medicul estetician Constantin Stan. Prezentatoarea TV a postat pe Facebook câteva imagini din Londra. „Sunteţi foarte frumoşi! O pereche extraordinară! Distracţie plăcută!”, au fost doar câteva dintre comentariile internauţilor.

13006708_1410108449015590_3662531002319771114_n

Acordă mare atenţie aspectului fizic

În ciuda problemelor cu coloana, vedeta nu a renunțat să facă mișcare. Ea nu lipsește la niciuna dintre ședințele de recuperare, dar își face timp și pentru înot. Chiar dacă ocolește operațiile estetice, ea nu dezaprobă femeile care apelează la acestea, dar recunoaște că face tratament nechirurgical împotriva ridurilor. Totodată, Andreea a mai destăinuit că nu folosește o cremă de fața mai mult de un an și că obișnuiește să testeze multe produse până găsește ceea ce-i trebuie.

Post-ul Andreea Berecleanu a lăsat pupitrul ştirilor şi a părăsit România! Ce a determinat-o să facă asta! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Andreea Berecleanu a lăsat pupitrul ştirilor şi a părăsit România! Ce a determinat-o să facă asta!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Terifiant! Profesor din Buzău, mort în timpul unui experiment în fața elevilor

Terifiant! Profesor din Buzău, mort în timpul unui experiment în fața elevilor – Clipe de groază, astăzi, pentru elevii unui liceu din Buzău. Profesorul lor a murit în fața clasei, …]

Sport 0 Comentarii

Primăria Capitalei a fost amendată pentru discriminare

Primăria Capitalei a fost amendată pentru discriminare – Primăria Capitalei a fost amendată cu 10.000 de lei de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), care a considerat că acordarea a doar …]

Sport 0 Comentarii

La Arad se adună 372 de atleți din 37 de țări

La Arad se adună 372 de atleți din 37 de țări – S-au încheiat înscrierile pentru ediția a XVI-a a Cupei Europei la aruncări lungi, pe listele de concurs figurând …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*