Andreea Esca este tristă. Ce a mărturisit prezentatoarea
19 aprilie 2016 Comentarii 0

Andreea Esca este tristă. Ce a mărturisit prezentatoarea

Andreea Esca este tristă. Ce a mărturisit prezentatoarea

Andreea Esca este pasionată de sport și are și o prieteni printre cei mai mari sportivi de la noi. Printre ei se numără și Nadia Comăneci.

Prezentatorea TV s-a lăudat, de altfel, că după ce România a ratat calificarea la Olimpiadă, Nadia i-a trimis o fotografie de consolare. ”Nadia știe că sunt tristă rău din cauza că echipa noastră de gimnastică nu s-a calificat la Olimpiadă!!! Așa că mi-a trimis o poza cu ea și Katarina Witt (marea patinatoare)… să îmi amintesc de vremurile bune și să nu-mi pierd speranța. ”Nu mor caii când vor câinii”!”, a scris Andreea Esca, publicând și fotografia pe care Nadia i-a trimis-o.

nadia katarina witt

Nadia Comăneci a declarat de curând că ratarea Jocurilor Olimpice era, pentru România, cumva previzibilă şi că acest eşec se datorează mai multor factori, printre care se numără salariile scăzute ale antrenorilor.

Gimnasta de 10 a României s-a arătat foarte afectată de faptul că România nu s-a calificat la Olimpiadă, dar crede că acest „deznodământ” era previzibil, dat fiind faptul că se investeşte atât de puţin în gimnastica românească.

„E foarte trist. Îmi pare atât de rău că s-a întâmplat acest lucru, dar, aşa cum tot spun şi eu de ani de zile, aceste rezultate nefaste nu sunt întâmplătoare. Ştiam cu toţii şi am anticipat că într-o zi vom ajunge şi aici. Din păcate acel moment a venit şi după atâţia ani nu vom avea o echipă completă în concursul olimpic. Nu mai avem antrenori, iar cei pe care îi avem îi plătim foarte prost, nu mai avem sportive.

În România, avem aproximativ 100 de gimnaste, în timp ce în Statele Unite sunt vreo 4 milioane de copii care fac gimnastică. Avem vreo cinci-şase cluburi de gimnastică. În State, sunt 2.500 de cluburi. Din păcate, sportul în România a rămas pe loc, de aici şi rezultatele catastrofale din ultima vreme.

În primul rând nu trebuie să pierdem vremea căutând vinovaţi, nu trebuie să dăm vina pe antrenori sau sportive. Aceasta este situaţia şi ar fi util să vedem ce avem de făcut de aici înainte, pentru că este foarte mult de muncă. (…)

Avem nevoie să o luăm de la zero, să reconstruim gimnastica românească pe baze noi, pentru că în acest acest moment există o mare distanţă între noi şi ceilalţi. Avem nevoie să regândim sportul de masă. Speranţa există! (…)”, a spus Nadia Comăneci, potrivit site-ului qmagazine.ro.

Post-ul Andreea Esca este tristă. Ce a mărturisit prezentatoarea apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Andreea Esca este tristă. Ce a mărturisit prezentatoarea

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Ajunge! Steaua închide robinetul. ”Gata, nu mai am bani!”. Ce fotbalist a pățit-o

Ajunge! Steaua închide robinetul. ”Gata, nu mai am bani!”. Ce fotbalist a pățit-o – Deşi înaintea reluării campionatului Gigi Becali susţinea că echipa sa este invincibilă şi că nici ghinionul …]

Sport 0 Comentarii

Un jandarm a înapoiat unei femei un portofel găsit pe stradă

Un jandarm a înapoiat unei femei un portofel găsit pe stradă – Un jandarm din Constanţa a înapoiat portofelul pierdut, sâmbătă, de o femeie în cartierul Poarta 6. Plutonierul adjutant …]

Sport 0 Comentarii

Iordănescu junior spune lucruri trăznite: ”Felicit publicul, felicit pe ASA!”

Iordănescu junior spune lucruri trăznite: ”Felicit publicul, felicit pe ASA!” – Edward Iordănescu, antrenorul de la Pandurii, a dat o lecție de fair-play, lăudând publicul mureșean, deși a fost lovit …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*