Andreea Esca, imposibil de recunoscut la un concert Carla’s Dreams. Cum şi-a făcut apariţia ştirista
8 mai 2016 Comentarii 0

Andreea Esca, imposibil de recunoscut la un concert Carla’s Dreams. Cum şi-a făcut apariţia ştirista

Andreea Esca, imposibil de recunoscut la un concert Carla’s Dreams. Cum şi-a făcut apariţia ştirista

Fan al trupei Carla’s Dreams, Andreea Esca nu putea rata concertul pe care aceştia l-au susţinut, sâmbătă seara, în Capitală.

Prezentatoarea TV a avut o apariţie… mai altfel la concertul Carla’s Dreams. Mai exact, ea a dorit să fie în ton cu liderul trupei şi a adoptat marca personală a acestuia, fâcându-şi apariţia la concert cu faţa pictată în alb-negru.

„Să înceapă concertul! Sunt gata, Carla’s Dreams!”, a scris ea, pe Facebook, acolo unde le-a arătat prietenilor virtuali o imagine cu rezultatul final.

13173732_1029904253757929_7357391569304923621_n

După cum se poate observa, Esca este greu de recunoscut în această ipostază, fapt constatat şi de către prietenii ei virtuali.

Post-ul Andreea Esca, imposibil de recunoscut la un concert Carla’s Dreams. Cum şi-a făcut apariţia ştirista apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Andreea Esca, imposibil de recunoscut la un concert Carla’s Dreams. Cum şi-a făcut apariţia ştirista

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

12 militari americani au fost arestați în Italia. Ce au făcut

12 militari americani au fost arestați în Italia. Ce au făcut – 12 militari americani, care erau staționați în nordul Italiei, au fost arestați în urma unei bătăi. Scandalul a …]

Sport 0 Comentarii

Un bărbat care săpa șanțuri pentru canalizare a murit strivit de un mal de pământ

Un bărbat care săpa șanțuri pentru canalizare a murit strivit de un mal de pământ – Un bărbat care lucra la săparea unor șanțuri pentru rețeaua de canalizare a comunei …]

Sport 0 Comentarii

Anunț de la SRI pentru toții românii care fac cumpărături online

Anunț de la SRI pentru toții românii care fac cumpărături online – Serviciul Român de Informații (SRI) a publicat un set de reguli, pe care ar trebui să le respecte …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*