2 aprilie 2016 Comentarii 0

Andreea Marin, declaraţie de dragoste pentru Tuncay, pe Facebook. Nici el nu s-a lăsat mai prejos

Andreea Marin, declaraţie de dragoste pentru Tuncay, pe Facebook. Nici el nu s-a lăsat mai prejos

După ce Tuncay a postat, pe pagina lui de Facebook, o fotografie şi un comentariu în care mărturiseşte cât de norocos se simte să o aibă alături pe prezentatoarea TV, aceasta din urmă a ţinut să-i răspună. Tot pe Facebook.

Andreea Marin a distribuit postarea soţului, pe care a însoţit-o, de data aceasta, de o declaraţie de dragoste. În această perioadă, Tuncay este plecat, iar vedeta TV îi duce deja dorul.

„Nu nu, eu sunt cea norocoasă! Bună dimineaţa, dragostea mea, te aştept în casa noastră, să ai un zbor plăcut. Buna dimineata, oameni dragi! Pretuiti ce traiti si iubiti!”, a scris ea.

Post-ul Andreea Marin, declaraţie de dragoste pentru Tuncay, pe Facebook. Nici el nu s-a lăsat mai prejos apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Andreea Marin, declaraţie de dragoste pentru Tuncay, pe Facebook. Nici el nu s-a lăsat mai prejos

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Juniorii Under 17 au pierdut cu Georgia şi şi-au complicat calificarea la Elită

Juniorii Under 17 au pierdut cu Georgia şi şi-au complicat calificarea la Elită – Reprezentativa Under 17 a României a disputat astăzi, de la ora 14:30, al doilea joc din …]

Sport 0 Comentarii

„Arena Națională” se redeschide azi cu Dinamo – Astra. O ajută ”câinii” pe rivala Steaua să rămână lider?

„Arena Națională” se redeschide azi cu Dinamo – Astra. O ajută ”câinii” pe rivala Steaua să rămână lider? – Dinamo și Astra încheie astă-seară (de la ora 20.30, în direct …]

Sport 0 Comentarii

Irina Begu este la un meci distanță de o primă confruntare cu Serena Williams

Irina Begu este la un meci distanță de o primă confruntare cu Serena Williams – Irina Begu (25 ani, locul 35 WTA) va juca în primul tur al turneului de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*