24 aprilie 2016 Comentarii 0

Andreea Mitu a câştigat proba de dublu a turneului de la Istanbul fără să joace!

Andreea Mitu a câştigat proba de dublu a turneului de la Istanbul fără să joace!

Perechea alcătuită din jucătoarea română de tenis Andreea Mitu și turcoaica Ipek Soylu a câștigat titlul în proba de dublu a turneului WTA de la Istanbul (Turcia), dotat cu premii totale de 226.750 dolari.

Acest succes a venit după ce adversarele din finală, Danka Kovinici (Muntenegru) și Xenia Knoll (Elveția), s-au retras înaintea meciului.

Danka Kovinic a fost cea care a renunțat, după ce a a fost învinsă duminică în finala de simplu de Cagla Buyukakcay (Turcia), cu 3-6, 6-2, 6-3.

Cagla Buyukakcay (26 ani, 118 WTA) a cucerit primul său titlu WTA din carieră, în timp ce Kovinic (21 ani, 60 WTA) va mai avea de așteptat pentru primul titlu.

Andreea Mitu (24 ani, 136 WTA) la dublu și-a trecut și ea în palmares primul titlu WTA la dublu, după ce anul trecut a pierdut o finală, la București, alături de Patricia Țig, notează Agerpres.

Andreea Mitu, care la simplu s-a oprit în optimi la Istanbul, și Ipek Soylu au fost recompensate cu un cec de 12.300 dolari și 280 puncte WTA.

Interesant este însă faptul că Mitu și Soylu nu au jucat nici în semifinale, din cauza retragerii perechii japoneze Nao Hibino/Kurumi Nara.

Post-ul Andreea Mitu a câştigat proba de dublu a turneului de la Istanbul fără să joace! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Andreea Mitu a câştigat proba de dublu a turneului de la Istanbul fără să joace!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Mihaela Ani-Senocico a jucat gravidă până în luna patra: ^”Doctorii și-au dat acordul. La mine, în centru, erau contacte mai multe, dar am rezistat!”. ^Legat de presupusa sarcină a Adei Nechita, centrul îi urează ”naștere ușoară! Ea și medicul decid”

Mihaela Ani-Senocico a jucat gravidă până în luna patra: ^”Doctorii și-au dat acordul. La mine, în centru, erau contacte mai multe, dar am rezistat!”. ^Legat de presupusa sarcină a Adei …]

Sport 0 Comentarii

A fost creat leacul pentru cancer. ”Ne-a luat ceva timp până când să ne creadă cineva”, spune un cercetător

A fost creat leacul pentru cancer. ”Ne-a luat ceva timp până când să ne creadă cineva”, spune un cercetător – Cea mai recentă descoperire a cercetătătorilor americani ar putea schimba …]

Sport 0 Comentarii

Decizia luată de Paula Seling în prag de sărbători! Va face asta după mulţi ani!

Decizia luată de Paula Seling în prag de sărbători! Va face asta după mulţi ani! – Dacă până acum Paula Seling petrecea Paştele la Baia Mare, oraşul natal, de data …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*