Andrei Pavel și-a adus iubita în România. Austriaca Tamira Paszek s-a antrenat la Arenele BNR
22 aprilie 2016 Comentarii 0

Andrei Pavel și-a adus iubita în România. Austriaca Tamira Paszek s-a antrenat la Arenele BNR

Andrei Pavel și-a adus iubita în România. Austriaca Tamira Paszek s-a antrenat la Arenele BNR

Constănțeanul Andrei Pavel (42 de ani) ține aproape de jucătorii de tenis români. Căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis îi ajută pe Florin Mergea și pe Horia Tecău în pregătirea meciurilor de dublu de la ”BRD Năstase-Țiriac Trophy”, competiție aflată la ultima ediție în România (din 2016, turneul se va muta la Marbella – Spania).

VLAD (18)

Andrei Pavel, de vorbă cu Daiana, soția lui Florin Mergea FOTO: Gabriel Pătruț (Libertatea)

De asemenea, zilele trecute, ”Cneazul” a bătut mingea, pe terenurile de antrenament, cu Adrian Ungur și cu Marius Copil, primele două ”rachete” ale României. La Openul României, Ungur și Copil au fost eliminați din primul tur la simplu, la fel și la dublu, unde au făcut pereche în calitate de deținători ai trofeului.

VLAD (4)

Tamira Paszek, pe terenurile de la Arenele BNR FOTO: Vlad Chirea (Libertatea)

La București se află și austriaca Tamira Paszek, iubita lui Pavel. În vârstă de 25 de ani, Paszek ocupă locul 122 în clasamentul WTA, iar vineri a ieșit la o ședință de pregătire pe zgura de la Arenele BNR.

Andrei Pavel, socotit cel mai bun produs al tenisului românesc de la Ilie Năstase încoace, este, totodată, și antrenorul Tamirei.

 

 

Post-ul Andrei Pavel și-a adus iubita în România. Austriaca Tamira Paszek s-a antrenat la Arenele BNR apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Andrei Pavel și-a adus iubita în România. Austriaca Tamira Paszek s-a antrenat la Arenele BNR

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Senzațional! La plecarea neozeelandezilor la Cupa Mondială din Anglia, ^angajații aeroportului au executat o haka pentru rugbiștii aflați în avion. ”Stejarii” ajung miercuri la Londra

Senzațional! La plecarea neozeelandezilor la Cupa Mondială din Anglia, ^angajații aeroportului au executat o haka pentru rugbiștii aflați în avion. ”Stejarii” ajung miercuri la Londra – La plecarea spre Anglia, …]

Sport 0 Comentarii

Președintele CIO afirmă că atacurile teroriste nu vor afecta candidatura Parisului pentru JO 2024

Președintele CIO afirmă că atacurile teroriste nu vor afecta candidatura Parisului pentru JO 2024 – Atacurile teroriste de la Paris nu vor afecta candidatura capitalei Franței la organizarea Jocurilor Olimpice …]

Sport 0 Comentarii

Dezastrul de la Cernobîl, DEVASTATOR chiar şi după 30 de ani. Copii sunt încă afectați de radiaţiile din aer

Dezastrul de la Cernobîl, DEVASTATOR chiar şi după 30 de ani. Copii sunt încă afectați de radiaţiile din aer – La treizeci de ani după ce orașul ucrainean Pripyat a …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*