22 aprilie 2016 Comentarii 0

Andrei şi Cristina, fosți concurenți la ”Mireasă pentru fiul meu”, despre problemele în viața intimă: ”Să nu respecte nimeni regula 25”

Andrei şi Cristina, fosți concurenți la ”Mireasă pentru fiul meu”, despre problemele în viața intimă: ”Să nu respecte nimeni regula 25”

Andrei și Cristina, foşti concurenţi ai emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, au mărturisit că au avut ceva problemele de acomodarea după ce s-a terminat emisiunea.

Cei doi susțin că nu a fost deloc ușor, competiția și lipsa familiei sunt greu de îndurat, iar discuțiile și răutățile din timpul emisiunii și-au pus amprenta.

Cei doi au dezvăluit cum s-au descurcat în pat după un an de zile în care au stat în casa Mireasă pentru fiul meu

”Vreau să spun la toată lumea să nu stea un an de zile fără să facă nimic. Există o regulă, regula 25. Îi sfătuim pe toți cei care merg în concurs să nu respecte această regulă. Cea care interzice să faci dragoste. Este tare ciudat, parcă nu mai știi să faci nimic, te simți apoi ca prima dată. Îți trebuie timp să-ți revii”, au declarat cei doi.

”Acum știm să prețuim mai mult timpul pe care îl avem. Eu sunt pasionat de arta tatuajelor, iar Cristina a făcut cursuri de cosmetică și așteaptă oferte de muncă”, au mai spus ei.

Post-ul Andrei şi Cristina, fosți concurenți la ”Mireasă pentru fiul meu”, despre problemele în viața intimă: ”Să nu respecte nimeni regula 25” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Andrei şi Cristina, fosți concurenți la ”Mireasă pentru fiul meu”, despre problemele în viața intimă: ”Să nu respecte nimeni regula 25”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Berea, usturoiul și merele, trei aliați în lupta cu colesterolul, după mesele îmbelșugate de Paște

Berea, usturoiul și merele, trei aliați în lupta cu colesterolul, după mesele îmbelșugate de Paște – Colesterolul este prezent în toate alimentele de origine animală, cum sunt carnea, lactatele și …]

Sport 0 Comentarii

Dinamo va disputa ambele meciuri din turul secund al Cupei EHF pe teren propriu

Dinamo va disputa ambele meciuri din turul secund al Cupei EHF pe teren propriu – Dinamo București va disputa pe 10 și 11 octombrie partidele din turul al doilea preliminar …]

Sport 0 Comentarii

Start la Bucharest Bike Break! ”Casa Poporului”, luată cu asalt de cicliști. Restricții de circulație în zonă

Start la Bucharest Bike Break! ”Casa Poporului”, luată cu asalt de cicliști. Restricții de circulație în zonă – Câteva sute de cicliști vor pedala sâmbată, 9 aprilie 2016, la Bucharest Bike …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*