22 aprilie 2016 Comentarii 0

Andrei şi Cristina, fosți concurenți la ”Mireasă pentru fiul meu”, despre problemele în viața intimă: ”Să nu respecte nimeni regula 25”

Andrei şi Cristina, fosți concurenți la ”Mireasă pentru fiul meu”, despre problemele în viața intimă: ”Să nu respecte nimeni regula 25”

Andrei și Cristina, foşti concurenţi ai emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, au mărturisit că au avut ceva problemele de acomodarea după ce s-a terminat emisiunea.

Cei doi susțin că nu a fost deloc ușor, competiția și lipsa familiei sunt greu de îndurat, iar discuțiile și răutățile din timpul emisiunii și-au pus amprenta.

Cei doi au dezvăluit cum s-au descurcat în pat după un an de zile în care au stat în casa Mireasă pentru fiul meu

”Vreau să spun la toată lumea să nu stea un an de zile fără să facă nimic. Există o regulă, regula 25. Îi sfătuim pe toți cei care merg în concurs să nu respecte această regulă. Cea care interzice să faci dragoste. Este tare ciudat, parcă nu mai știi să faci nimic, te simți apoi ca prima dată. Îți trebuie timp să-ți revii”, au declarat cei doi.

”Acum știm să prețuim mai mult timpul pe care îl avem. Eu sunt pasionat de arta tatuajelor, iar Cristina a făcut cursuri de cosmetică și așteaptă oferte de muncă”, au mai spus ei.

Post-ul Andrei şi Cristina, fosți concurenți la ”Mireasă pentru fiul meu”, despre problemele în viața intimă: ”Să nu respecte nimeni regula 25” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Andrei şi Cristina, fosți concurenți la ”Mireasă pentru fiul meu”, despre problemele în viața intimă: ”Să nu respecte nimeni regula 25”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

BANC: Ce împuști când mergi la vânătoare? Nevasta infidelă

BANC: Ce împuști când mergi la vânătoare? Nevasta infidelă – Un barbat merge la vanatoare cu prietenul lui cel mai bun. Unul din ei ia pusca, fixeaza luneta, si se …]

Sport 0 Comentarii

Încă un jucător de la Petrolul a părăsit echipa

Încă un jucător de la Petrolul a părăsit echipa – După Laurențiu Marinescu, alt jucător de la Petrolul Ploiești, ultima clasată din Liga I, pleacă de la echipă. Giuseppe Prestia, …]

Sport 0 Comentarii

Cosmin Olăroiu, varianta post-Iordănescu pentru echipa națională

Cosmin Olăroiu, varianta post-Iordănescu pentru echipa națională – Anghel Iordănescu (65 de ani) nu a semnat prelungirea contractului cu FRF, care expiră a doua zi după amicalul cu Italia, joc …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*