15 aprilie 2016 Comentarii 0

Anna Lesko și-a lăsat fiul nesupravegheat doar câteva minute și a urmat dezastrul | VIDEO

Anna Lesko și-a lăsat fiul nesupravegheat doar câteva minute și a urmat dezastrul | VIDEO

Anna Lesko este o mămică fericită și nu ratează nici o ocazie să arate lumii întregi ce dulce e fiul ei și cum se joacă împreună.

Cântăreța a avut parte recent de o porție copioasă de râs, dar a avut și de muncă la curățenie, plus că și-a luat adio de la unul dintre rujurile preferate. Năzdrăvanul Adam a dat iama în trusa mamei, i-a luat rujul rezistent la transfer și… s-a pictat cu el pe corp. Ea l-a filmat pe cel mic înainte de a-l spăla, pentru a le arăta și fanilor ce trăsnăi mai face acesta.

Adam, băiețelul Annei Lesko, vorbește deja și nu doar română. Cântăreața este cea care-l învață cuvinte în limba rusă. ”Anna vorbește cu Adam numai în rusă, iar ceilalți din familie în română. Iar băiatul știe multe cuvinte din ambele limbi, pe care le vorbește în paralel”, ne-a mărturisit o prietenă bună de-a vedetei.

Mai mult, micuțul se uită la desene animate, atâta timp cât mămica sa este acasă, în limba rusă. După cum se știe, Anna Lesko s-a mutat în România în urmă cu ani buni, asta după ce a crescut în Basarabia. Iar majoritatea pieselor pe care le cântă, sunt atât în rusă, cât și în română, și mai rar în engleză. Iubitul său este și el tot din Chișinău, ca și părinții lor, în speță bunicii lui Adam.

Post-ul Anna Lesko și-a lăsat fiul nesupravegheat doar câteva minute și a urmat dezastrul | VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Anna Lesko și-a lăsat fiul nesupravegheat doar câteva minute și a urmat dezastrul | VIDEO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Atletico Madrid și Barcelona închid etapa în Spania. Rezultate/ VIDEO

Atletico Madrid și Barcelona închid etapa în Spania. Rezultate/ VIDEO – Real a bătut Athletic Bilbao, 4-2 în etapa a 24-a, și a ajuns la 53 de puncte, unul sub …]

Sport 0 Comentarii

Prima victorie în ultimele trei meciuri pentru Reghe / VIDEO

Prima victorie în ultimele trei meciuri pentru Reghe / VIDEO – Litex Loveci, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf, a reușit prima victorie în ultimele trei partide. Litex a învins în …]

Sport 0 Comentarii

“Briliantul” are din nou porţile deschise la echipa naţională: “De ce să nu crezi în Mutu?”

“Briliantul” are din nou porţile deschise la echipa naţională: “De ce să nu crezi în Mutu?” – Adrian Mutu a revenit în Liga 1, semnând un contract până la vară …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*