6 mai 2016 Comentarii 0

Anunţul făcut de Elly şi Cristian de la „Mireasă pentru fiul meu”. Este pentru prima dată când se întâmplă asta!

Anunţul făcut de Elly şi Cristian de la „Mireasă pentru fiul meu”. Este pentru prima dată când se întâmplă asta!

Elly şi Cristian, foştii concurenţi de la „Mireasă pentru fiul meu”, sezonul patru se iubesc mai mult ca niciodată. Cei doi au fost împreună la mare, pentru prima dată în calitate de soţ şi soţie.

Pentru prima dată la malul mării în calitate de soţ şi soţie”, a fost mesajul postat pe contul personal de socializare. Ellie şi Cristian formează unul dintre cele mai solide cupluri, care au ieşit din casa Mireasă pentru fiul meu. Cei doi s-au cunoscut în cadrul show-ului şi de atunci sunt nedespărţiţi. Imaginile postate pe contul de socializare i-au bucurat pe fani, care i-au felicitat imediat pentru relaţia frumoasă.

Post-ul Anunţul făcut de Elly şi Cristian de la „Mireasă pentru fiul meu”. Este pentru prima dată când se întâmplă asta! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Anunţul făcut de Elly şi Cristian de la „Mireasă pentru fiul meu”. Este pentru prima dată când se întâmplă asta!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Sebastian Ghiță a depus garanții, inclusiv imobile, pentru a acoperi cauțiunea de 13 milioane de euro

Sebastian Ghiță a depus garanții, inclusiv imobile, pentru a acoperi cauțiunea de 13 milioane de euro – Sebastian Ghiță a mers joi la sediul DNA Ploieşti pentru a depune garanţii …]

Sport 0 Comentarii

Chiricheș, titular după două luni, scos după o oră de joc. Napoli e tot lider. Rezultate / VIDEO

Chiricheș, titular după două luni, scos după o oră de joc. Napoli e tot lider. Rezultate / VIDEO – Vlad Chiricheș a revenit ca titular la Napoli, în meciul de …]

Sport 0 Comentarii

Propunerea Pro TV de a difuza Eurovision în România a fost respinsă

Propunerea Pro TV de a difuza Eurovision în România a fost respinsă – Nicio televiziune din România nu va transmite Eurovision 2016 iar o ofertă în acest sens făcută de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*