1 mai 2016 Comentarii 0

Arbitrii care au dat remiză la Bute vs. Badou Jack vor fi luaţi la întrebări

Arbitrii care au dat remiză la Bute vs. Badou Jack vor fi luaţi la întrebări

Lucian Bute (36 de ani) nu a pierdut meciul susţinut în această dimineaţă, la Washington (SUA), în faţa lui Badou Jack (32 de ani), deţinătorul centurii mondiale WBC la supermijlocie. Un singur arbitru l-a considerat învingător pe suedez, iar ceilalţi doi arbitri au fost de părere că partida s-a terminat la egalitate. 

Decizia, surprinzătoare pentru Badou Jack şi staff-ul său şi pentru majoritatea specialiştilor, la luat prin surprindere şi pe Mauricio Sulaiman, preşedintele WBC. „Sunt extrem de dezamăgit de cum au punctat doi arbitri WBC și cu siguranță voi investiga această chestiune”, a declarat Suliaman, citat de site-ul boxingscene.com.

Cei doi arbitrii sunt Glen Crocker (din Texas) şi Omar Mintun jr. (din Mexic): amândoi au considerat că meciul s-a terminat 114-114. Singurul arbitru care l-a dat câştigător pe Badou Jack (117-111) a fost Steve Rados.

Întrebat de ce crede că doi arbitri au dat remiză, Badou Jack s-a mulţumit să declare „poate că nu-l plac pe Floyd”, cu referire la impresarul său, fostul mare boxer Floyd Mayweather jr.

Post-ul Arbitrii care au dat remiză la Bute vs. Badou Jack vor fi luaţi la întrebări apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Arbitrii care au dat remiză la Bute vs. Badou Jack vor fi luaţi la întrebări

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Petrolul și-a luat internațional algerian! Ziani întărește ”haita” lupilor

Petrolul și-a luat internațional algerian! Ziani întărește ”haita” lupilor – Petrolul a reușit un transfer important. “Lupii” l-au convins pe fostul international algerian Karim Ziani să semneze un contract până …]

Sport 0 Comentarii

Franța, etapa a 36-a. Deja campioană, PSG a dat de pământ cu Rennes / LIVESCORE & VIDEO

Franța, etapa a 36-a. Deja campioană, PSG a dat de pământ cu Rennes / LIVESCORE & VIDEO – Franța, etapa a 36-a Vineri PSG – Rennes 4-0 VIDEOMaxwell (5), Zlatan Ibrahimovici …]

Sport 0 Comentarii

Bisericile, supravegheate de mii de pompieri în Noaptea de Înviere

Bisericile, supravegheate de mii de pompieri în Noaptea de Înviere – Peste 2.000 de pompieri cu 495 de autospeciale se vor afla, în Noaptea de Înviere, în apropierea Bisericilor. În …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*