2 aprilie 2016 Comentarii 0

Arbitrul Ovidiu Hațegan va intra în cantonament pentru Euro 2016

Arbitrul Ovidiu Hațegan va intra în cantonament pentru Euro 2016

Arbitrii selecționați pentru Euro 2016 la fotbal din Franța (10 iunie-10 iulie) vor participa la un cantonament de pregătire în perioada 18-21 aprilie, la Enghien-les-Bain, din apropiere de Paris, unde vor efectua antrenamente comune, vor trece probe fizice și vor trece în revista precizările tehnice pentru faza finala a Campionatului european, informează Agerpres.

Uniunea europeană de fotbal a confirmat că la cantonament vor participa în total 112 oficiali, reamintind că fiecare brigadă va fi compusă din 6 arbitri, un central (din România, Ovidiu Hațegan a fost selecționat pentru această competiție), 2 asistenți adiționali și 2 asistenți. Pentru fiecare brigadă, UEFA numește și un al treilea asistent, ca rezervă, care va fi gata oricând, până la începutul turneului, pentru a acoperi orice situație. Majoritatea asistenților și asistenților adiționali vor fi din aceeași țară cu arbitrul de centru.

Pe 20 aprilie va fi admisă prezența presei, după ședința de pregătire responsabilul UEFA cu arbitrii, italianul Pierluigi Collina, urmând să susțină o conferință de presă, alături de unii dintre arbitrii selecționați.

Cei 18 arbitri principali desemnați în decembrie anul trecut sunt Carlos Velasco Carballo (Spania), Martin Atkinson (Anglia), Pavel Kralovec (Cehia), Felix Brych (Germania), Bjorn Kuipers (Olanda), Cuneyt Cakir (Turcia), Szymon Marciniak (Polonia), Mark Clattenburg (Anglia), Milorad Mazic (Serbia), William Collum (Scoția), Svein Moen (Norvegia), Jonas Eriksson (Suedia), Nicola Rizzoli (Italia), Ovidiu Hațegan (România), Damir Skomina (Slovenia), Serghei Karasev (Rusia), Clement Turpin (Franța) și Viktor Kassai (Ungaria).

Post-ul Arbitrul Ovidiu Hațegan va intra în cantonament pentru Euro 2016 apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Arbitrul Ovidiu Hațegan va intra în cantonament pentru Euro 2016

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

(P) Pulverizezi și ai o erecție imediat. Efect instantaneu!

(P) Pulverizezi și ai o erecție imediat. Efect instantaneu! – NOU! ÎN SFÂRŞIT O SOLUŢIE eficace pentru problemele de erecţie!1. e de ajuns să pulverizaţi2. pentru a avea IMEDIAT O …]

Sport 0 Comentarii

Demonstrație de dresaj, în acest week-end, la Club Equestria

Demonstrație de dresaj, în acest week-end, la Club Equestria – Clubul de echitație Equestria organizează weekend-ul acesta la o sesiune demonstrativă de dresaj natural a calului tânăr, susținută de actorul Denis …]

Sport 0 Comentarii

Sute de pădurari au protestat în Piața Victoriei! Îi cer lui Cioloș demisii în Ministerul Mediului

Sute de pădurari au protestat în Piața Victoriei! Îi cer lui Cioloș demisii în Ministerul Mediului – Sute de pădurari veniți din mai multe colțuri ale țării au înfruntat azi …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*