8 mai 2016 Comentarii 0

Arunca aceste lucruri din casa daca tii la sanatatea ta!

Arunca aceste lucruri din casa daca tii la sanatatea ta!

Vrei să adopți un stil de viață mai sănătos, să faci mai multă mișcare și să alegi cu grijă alimentele pe care le consumi. Dar trebuie să te gândești și la obiectele banale din casă care ar putea să îți pună în pericol sănătatea. Iată ce lucruri trebuie să înlocuiești sau să arunci la gunoi, când faci curățenie.

Filtrele de la aerul condiționat

Mulți oameni suferă de alergii și astm, fără să știe că filtrele vechi de aer le agravează boala. Ar fi bine să cureți sau să înlocuiești filtrele de la aparatele de aer condiționat la fiecare început de vară, înainte să începi să îl folosești mai des.

Cosmeticele expirate

Verifică periodic data expirării de pe ambalajele produselor cosmetice. Rimelul trebuie înlocuit cel mai des, urmat de ruj, cremele de față și de corp, precum și fardurile de ochi. Toate acestea adună microbi și bacterii care pot favoriza boli de piele și ciuperci greu de tratat.

Citește mai departe pe libertateapentrufemei.ro

Post-ul Arunca aceste lucruri din casa daca tii la sanatatea ta! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Arunca aceste lucruri din casa daca tii la sanatatea ta!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Tunurile din Palermo pe Infantino: ”A cumpărat mai multe voturi decât șeicul!”

Tunurile din Palermo pe Infantino: ”A cumpărat mai multe voturi decât șeicul!” – Președintele clubului italian de fotbal Palermo, Maurizio Zamparini, renumit pentru declarațiile sale spectaculoase, a afirmat că, dacă …]

Sport 0 Comentarii

Naționala de polo a României și-a aflat adversara din meciul pentru locurile 9-10 de la CE

Naționala de polo a României și-a aflat adversara din meciul pentru locurile 9-10 de la CE – Naționala de polo a României s-a impus dramatic, 14-13, după prelungiri, în fața …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*