3 aprilie 2016 Comentarii 0

Așa ceva numai în România se putea întâmpla: au băgat șapte jucători pe ”fals” și au făcut cinci schimbări!

Așa ceva numai în România se putea întâmpla: au băgat șapte jucători pe ”fals” și au făcut cinci schimbări!

Fotbalul românesc rămâne o sursă inepuizabilă de momente tragi-comice. Un meci de juniori desfășurat la Buzău a bătut toate recordurile în materie de regulamente încălcate, anunță buzaulsportiv.ro.

Meciul dintre Liceul Teoretic „Ștefan cel Mare” Râmnicu Sărat și Gloria Buzău, scor 4-0, din Campionatul Național de Juniori A, desfășurat pe 27 martie, a fost un joc „altfel”. Gazdele au folosit nu mai puțin de șapte jucători pe „fals”, printre care Chivu, Saim, Tucă, Stanciu ori Geambaşu, toți legitimați la Olimpia Râmnicu Sărat.

Dar asta nu e nimic! Cei de la Liceul Teoretic „Ștefan cel Mare” au pus pe foaia de joc doar trei rezerve, dar au făcut… cinci schimbări. Șmecheria râmnicenilor a fost pusă la cale cu buna știință a brigăzii de arbitri condusă de centralul Cristian Bulibașa, din Buzău, ajutat de asistenții Silviu Andreiu și Gabriel Lăcustă, ambii tot din Buzău.

Deși au fost batjocoriți, cei de la Gloria nu au făcut contestaţie! “Cel mai mult mi-a displăcut că am fost luaţi de fraieri! Pe foaie au fost trecuţi nişte jucători, în teren au evoluat alţii. Şi au avut doar 14 jucători trecuţi în raport, dar au făcut 5 schimbări!”, a spus antrenorul Gloriei A, Constantin Stan. La Juniori B, Rm. Sărat – Gloria 1-2.

Post-ul Așa ceva numai în România se putea întâmpla: au băgat șapte jucători pe ”fals” și au făcut cinci schimbări! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Așa ceva numai în România se putea întâmpla: au băgat șapte jucători pe ”fals” și au făcut cinci schimbări!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Scandal în Formula 1. ”Mortul e de vină”. Tatăl sportivului e șocat / VIDEO

Scandal în Formula 1. ”Mortul e de vină”. Tatăl sportivului e șocat / VIDEO – Philippe Bianchi, tatăl fostului pilot de Formula 1 Jules Bianchi, decedat în urma unui accident …]

Sport 0 Comentarii

Un român arestat preventiv pentru crimă, eliberat după doi ani de anchetă

Un român arestat preventiv pentru crimă, eliberat după doi ani de anchetă – Un tânăr arestat preventiv pentru omor a fost declarat nevinovat după aproape doi ani de anchetă, timp …]

Sport 0 Comentarii

Dictatorul cecen Kadîrov i-a făcut o cadou lui Putin un meci cu Baresi și Schillaci!

Dictatorul cecen Kadîrov i-a făcut o cadou lui Putin un meci cu Baresi și Schillaci! – Vladimir Putin a împlinit miercuri 63 de ani, iar Rusia, și nu numai, a fost sărbătoare națională. Cecenia …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*