10 mai 2016 Comentarii 0

ASA, rușinea play-off-ului. Ciolacu l-a umplut de sânge pe Râpă. Imagini șocante. Mureșan, gest huliganic

ASA, rușinea play-off-ului. Ciolacu l-a umplut de sânge pe Râpă. Imagini șocante. Mureșan, gest huliganic

1-4 cu Steaua, în ultima etapă a play-off-ului, ASA Tg. Mureș a termiant play-off-ul fără victorie.

Mureșenii eu execelat din nou la gesturi nesportive. Atacantul Andrei Ciolacu, l-a lovit cu cotul în cap într-un duel pe fundașul dreapta stelist Cornel Râpă, căruia a început să-i curgă sânge abundent.

Ciolacu a fost eliminat, cadrele medicale au intervenit imediat și i-au acordat primul ajutor lui Râpă. Lateralul a fost schimbat la pauză și transportat la spital. El a suferit un traumatism cranio cerebral, fără pierdere de cunoștință.

VIDEO, AICI.

În partea a doua, Gabi Mureșan l-a lovit cu cotul, intenționat, pe jucătorul roș-albaștrilor Thaer Bawab. Arbitrul Iulian Călin i-a arătat direct cartonașul roșu fotbalistului lui ASA. 

VIDEO, AICI.

Același Gabi Mureșan a mai avut un gest violent tot într-o partidă ASA Târgu Mureș – Steaua, jucată în octombrie 2014, când l-a lovit cu cotul în plină figură pe atacantul Raul Rusescu. Pedepsit inițial cu 16 etape de suspendare, lui Mureșan i-a fost anulată ulterior suspendarea. 

Post-ul ASA, rușinea play-off-ului. Ciolacu l-a umplut de sânge pe Râpă. Imagini șocante. Mureșan, gest huliganic apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – ASA, rușinea play-off-ului. Ciolacu l-a umplut de sânge pe Râpă. Imagini șocante. Mureșan, gest huliganic

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Emoționant! O tânără care și-a pierdut un picior în atentatele din Boston a terminat, trei ani mai târziu, maratonul. Barack Obama i-a transmis un mesaj |VIDEO

Emoționant! O tânără care și-a pierdut un picior în atentatele din Boston a terminat, trei ani mai târziu, maratonul. Barack Obama i-a transmis un mesaj |VIDEO – În urmă cu …]

Sport 0 Comentarii

Senzațional. Alexandru Chipciu dă cu pumnul în cantonamentul Stelei din Turcia / VIDEO

Senzațional. Alexandru Chipciu dă cu pumnul în cantonamentul Stelei din Turcia / VIDEO – Alexandru Chipciu trage tare în cantonamentul Stelei din Turcia să revină la forma fizică de dinaintea …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*