10 mai 2016 Comentarii 0

ASA, rușinea play-off-ului. Ciolacu l-a umplut de sânge pe Râpă. Imagini șocante. Mureșan, gest huliganic

ASA, rușinea play-off-ului. Ciolacu l-a umplut de sânge pe Râpă. Imagini șocante. Mureșan, gest huliganic

1-4 cu Steaua, în ultima etapă a play-off-ului, ASA Tg. Mureș a termiant play-off-ul fără victorie.

Mureșenii eu execelat din nou la gesturi nesportive. Atacantul Andrei Ciolacu, l-a lovit cu cotul în cap într-un duel pe fundașul dreapta stelist Cornel Râpă, căruia a început să-i curgă sânge abundent.

Ciolacu a fost eliminat, cadrele medicale au intervenit imediat și i-au acordat primul ajutor lui Râpă. Lateralul a fost schimbat la pauză și transportat la spital. El a suferit un traumatism cranio cerebral, fără pierdere de cunoștință.

VIDEO, AICI.

În partea a doua, Gabi Mureșan l-a lovit cu cotul, intenționat, pe jucătorul roș-albaștrilor Thaer Bawab. Arbitrul Iulian Călin i-a arătat direct cartonașul roșu fotbalistului lui ASA. 

VIDEO, AICI.

Același Gabi Mureșan a mai avut un gest violent tot într-o partidă ASA Târgu Mureș – Steaua, jucată în octombrie 2014, când l-a lovit cu cotul în plină figură pe atacantul Raul Rusescu. Pedepsit inițial cu 16 etape de suspendare, lui Mureșan i-a fost anulată ulterior suspendarea. 

Post-ul ASA, rușinea play-off-ului. Ciolacu l-a umplut de sânge pe Râpă. Imagini șocante. Mureșan, gest huliganic apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – ASA, rușinea play-off-ului. Ciolacu l-a umplut de sânge pe Râpă. Imagini șocante. Mureșan, gest huliganic

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Balaur a văzut alt meci: ”Aș da nota 7 meciului. Nu cred că s-a plictisit nimeni!”

Balaur a văzut alt meci: ”Aș da nota 7 meciului. Nu cred că s-a plictisit nimeni!” – Jucătorii care s-au întrecut în momente penibile în prima manșă din semifinala Cupei …]

Sport 0 Comentarii

Demență! Președintele Mauritaniei a întrerupt meciul din Supercupă, fiindcă îl plictisea! ^La noi – partidă demonstrativă pentru Klaus Iohannis!

Demență! Președintele Mauritaniei a întrerupt meciul din Supercupă, fiindcă îl plictisea! ^La noi – partidă demonstrativă pentru Klaus Iohannis! – Știrea sfârșitului de an vine din Africa. Dictatorii n-au dispărut …]

Sport 0 Comentarii

Eșecuri pe linie pentru pugiliștii români la turneul preolimpic de la Samsun. Mai avem trei speranțe

Eșecuri pe linie pentru pugiliștii români la turneul preolimpic de la Samsun. Mai avem trei speranțe – Mihai Nistor (categoria supergrea) rămâne deocamdată singurul pugilist român calificat la Jocurile Olimpice …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*