7 aprilie 2016 Comentarii 0

ASTĂZI SE DECIDE SOARTA LUI SALEH ABDESALAM , CREIERUL ATENTATELOR DE LA PARIS / VIDEO

ASTĂZI SE DECIDE SOARTA LUI SALEH ABDESALAM , CREIERUL ATENTATELOR DE LA PARIS / VIDEO

Astăzi autorităţile belgiene decid soarta lui Saleh Abdesalam , principalul suspect în cazul atentatelor din noiembrie de la Paris . Sven Maria , avocatul suspectului de terorism  ajunge astăzi la Tribunalul din Bruxelles la o audiere , unde se va decide dăcă se reînoieşte mandatul de arestare pentru Abdesalam sau acesta va fi extrădat autorităţilor franceze.

Avocatul Sven Maria nu a făcut nici un comentariu înainte de audieri, camerele video preluând imagini cu acesta în momentul în care trece de primul control de securitate pentru a ajunge la instanţa .

De la primele ore ale dimineţii nu existau informaţii dăcă Saleh Abdesalam va fi dus la audieri, dar la închisoarea de maxima siguranţa din Bruges era destul agitaţie în faţa porţilor şi au putut fi observaţi ofiţeri mascaţi ai trupelor speciale. Potrivit unor surse judiciare audierea de astăzi este una de natură procedurală şi nu are legătura cu decizia de punere în aplicare a extrădării în Franţa .  Abdeslam a fost arestat pe data de 18 martie, în Belgia, după patru luni, de la atentatele din Paris  . El a fost arestat sub acuzația de terorism preliminar în cazul atentatelor din noiembrie din Franța în care  au  fost ucise 130 de persoane.

Post-ul ASTĂZI SE DECIDE SOARTA LUI SALEH ABDESALAM , CREIERUL ATENTATELOR DE LA PARIS / VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – ASTĂZI SE DECIDE SOARTA LUI SALEH ABDESALAM , CREIERUL ATENTATELOR DE LA PARIS / VIDEO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

10 lucruri pe care ai uitat că le-ai făcut în copilărie

10 lucruri pe care ai uitat că le-ai făcut în copilărie – Sunt curioasă, în câte dintre situațiile de mai jos ai fost cel puțin odată cu ani în urmă? …]

Sport 0 Comentarii

Cantonament de lux în Turcia. FRF, discuții pentru un hotel ”regal” din Belek / VIDEO

Cantonament de lux în Turcia. FRF, discuții pentru un hotel ”regal” din Belek / VIDEO – Șefii FRF negociază stabilimentul pentru cantonamentul din această iarnă. Oficialii s-au oprit asupra complexului Maxx …]

Sport 0 Comentarii

Dinamovistul Mircea Rednic a mai pus pe liber un jucător!

Dinamovistul Mircea Rednic a mai pus pe liber un jucător! – Mircea Rednic (53 de ani) are puteri sporite și taie și spânzură la FC Dinamo, rămasă singura formație neînvinsă în …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*