15 aprilie 2016 Comentarii 0

Astra – Steaua, derby cu nervi și cu provocări. S-a stabilit cine va împărți dreptatea pe teren, la meciul de sâmbătă

Astra – Steaua, derby cu nervi și cu provocări. S-a stabilit cine va împărți dreptatea pe teren, la meciul de sâmbătă

Antrenorul Marius Șumudică, de la liderul Astra, a prefațat meciul contra Stelei de sâmbătă (ora 20.30), care ar putea decide campioană. FRF l-a desemnat pe Cristi Balaj să oficieze la jocul de la Giurgiu, din etapa a 7-a a play-off-ului. Băimăreanul va fi ajutat de Aurel Oniţă şi de Alexandru Cerei, în calitate de tușieri.

La conferința de presă dinaintea meciului, Șumudică a dezvăluit că autocarul echipei a fost atacat cu pietre de două persoane necunoscute, dar că acest gen de incidente nu vor afecta echipa.

„Dimineață au venit doi inși să zgârie autocarul. Au aruncat cu bolovani după noi, au scris în tot orașul „….  Astra!”, dar lucrurile astea doar ne întăresc. Dacă vom câștiga, vom fi siguri de participarea în Champions League și va fi foarte greu să pierdem campionatul”, a declarat tehnicianul la conferința de presă.

Marius Șumudică a comentat ironic faptul că Reghecampf a fost condus de gărzi de corp până pe bancă la meciul disputat în Cupa Ligii, la Giurgiu.

„Am înțeles că Reghecampf a fost condus până la bancă de doi-trei bodyguarzi. Nu suntem în Bronx aici, suntem la Giurgiu. Ce, apare vreunul cu un pistol? Eu n-am nevoie de bodyguarzi. Păi ce facem, ne omorâm, ne batem?”, a spus Șumudică la conferința de presă dinaintea meciului.

„Au fost 10 suporteri care erau înconjurați de cei de la Jandarmerie. Mi se pare absurd să închizi toată tribuna și să lași 20 de oameni să înjure banca Stelei. Astra nu poate pune presune pe mine, e distanță mare între Astra și Steaua”.

Post-ul Astra – Steaua, derby cu nervi și cu provocări. S-a stabilit cine va împărți dreptatea pe teren, la meciul de sâmbătă apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Astra – Steaua, derby cu nervi și cu provocări. S-a stabilit cine va împărți dreptatea pe teren, la meciul de sâmbătă

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Haos la Atena. Derby-ul campionatului Greciei, anulat din cauza violenței / GALERIE FOTO&VIDEO

Haos la Atena. Derby-ul campionatului Greciei, anulat din cauza violenței / GALERIE FOTO&VIDEO – Haos la Atena. Derby-ul campionatului de Greciei, Panathinaikos – Olympiakos, programat sâmbătă, a fost anulat din …]

Sport 0 Comentarii

Toate sporturile duc la Cluj-Napoca! ^Un meci al lui CSM București este ultimul eveniment major pe care l-ar putea găzdui orașul ardelean

Toate sporturile duc la Cluj-Napoca! ^Un meci al lui CSM București este ultimul eveniment major pe care l-ar putea găzdui orașul ardelean – Bucureștiul “a murit” din punct de vedere …]

Sport 0 Comentarii

Premieră: România va găzdui Campionatul European de snooker din 2016

Premieră: România va găzdui Campionatul European de snooker din 2016 – În octombrie sau noiembrie anul viitor, Bucureştiul va găzdui Campionatul European de snooker. “România va fi o săptămâna pe …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*