ATAC ARMAT într-un cinematograf din SUA, soldat cu trei morți
24 iulie 2015 Comentarii 0

ATAC ARMAT într-un cinematograf din SUA, soldat cu trei morți

ATAC ARMAT într-un cinematograf din SUA, soldat cu trei morți – Joi, într-o sală de cinema din statul american Louisiana, un barbat alb în vârstă de aproximativ 50 de ani a folosit o armă de foc, iar incidentul s-a soldat cu moartea a trei persoane, între care autorul atacului, şi rănirea altor şapte. După comiterea atacului, bărbatul s-a împuşcat mortal.

Atacul s-a produs în jurul orei locale 19:20, la un cinematograf din oraşul Lafayette, în timpul proiecţiei filmului „Trainwreck”.

Autorul atacului a fost identificat de poliţişti, însă numele acestuia nu a fost încă făcut public. Motivul atacului nu este deocamdată cunoscut, însă atacatorul avea antecedente penale din urmă cu câţiva ani.

Conform poliţiei, la momentul producerii atacului, în sală se aflau în jur de 100 de persoane. Poliţia a închis temporar un cinematograf Grand din apropiere şi a mobilizat ofiţeri la alte cinematografe, ca măsură de precauţie.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Actualitate 0 Comentarii

Lupta unui surfer cu doi RECHINI

Lupta unui surfer cu doi RECHINI – În timpul unei competiţii organizate în Africa de Sud, unul dintre competitori, surferul Mick Fanning, a fost atacat de doi rechini. Sportivul australian, …]

Ştiri Externe 0 Comentarii

McDonald’s a pierdut miliarde de dolari cu Chipotle Mexican Grill

McDonald’s a pierdut miliarde de dolari cu Chipotle Mexican Grill – Lanţul de restaurante din Statele Unite ale Americii, Germania, Canada şi Franţa, Chipotle Mexican Grill este specializat în burritos …]

Ştiri Externe 0 Comentarii

Suspectul în atacul armat asupra bisericii din Charleston a fost capturat de polițiști !

Suspectul în atacul armat asupra bisericii din Charleston a fost capturat de polițiști! – Bărbatul responsabil pentru masacrul de la biserica din Charleston, South Carolina a fost prins de poliție. …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*