ATAC ARMAT într-un cinematograf din SUA, soldat cu trei morți
24 iulie 2015 Comentarii 0

ATAC ARMAT într-un cinematograf din SUA, soldat cu trei morți

ATAC ARMAT într-un cinematograf din SUA, soldat cu trei morți – Joi, într-o sală de cinema din statul american Louisiana, un barbat alb în vârstă de aproximativ 50 de ani a folosit o armă de foc, iar incidentul s-a soldat cu moartea a trei persoane, între care autorul atacului, şi rănirea altor şapte. După comiterea atacului, bărbatul s-a împuşcat mortal.

Atacul s-a produs în jurul orei locale 19:20, la un cinematograf din oraşul Lafayette, în timpul proiecţiei filmului „Trainwreck”.

Autorul atacului a fost identificat de poliţişti, însă numele acestuia nu a fost încă făcut public. Motivul atacului nu este deocamdată cunoscut, însă atacatorul avea antecedente penale din urmă cu câţiva ani.

Conform poliţiei, la momentul producerii atacului, în sală se aflau în jur de 100 de persoane. Poliţia a închis temporar un cinematograf Grand din apropiere şi a mobilizat ofiţeri la alte cinematografe, ca măsură de precauţie.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Ştiri Externe 0 Comentarii

Astăzi are loc summitul G7 – cele mai mari puteri economice ale lumii se reunesc în Germania

Summit G7  în Germania, criza din Grecia și violențele din estul Ucrainei sunt subiectele principale. Este al doilea an consecutiv când Rusia lipsește de la summit-ul G7, organizația celor mai …]

Ştiri Externe 0 Comentarii

Nuntă regală în Suedia – Prințul Carl Philip s-a căsătorit cu fostul model Sofia Hellqvist

Nuntă regală în Suedia – Prințul Carl Philip s-a căsătorit cu fostul model Sofia Hellqvist – Într-o ceremonie fastuoasă, la Palatul Regal de la Stockholm, Prințul Philip (36) a luat-o …]

Actualitate 0 Comentarii

Lei, tigri, hipopotami și lupi umblă liberi pe străzile din capitala Georgiei

Lei, tigri, hipopotami și lupi umblă liberi pe străzile din capitala Georgiei – În urma inundațiilor de sâmbătă, din orașul Tbilisi, locuitorii au fost avertizați de poliție să nu își …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*