ATAC ARMAT într-un cinematograf din SUA, soldat cu trei morți
24 iulie 2015 Comentarii 0

ATAC ARMAT într-un cinematograf din SUA, soldat cu trei morți

ATAC ARMAT într-un cinematograf din SUA, soldat cu trei morți – Joi, într-o sală de cinema din statul american Louisiana, un barbat alb în vârstă de aproximativ 50 de ani a folosit o armă de foc, iar incidentul s-a soldat cu moartea a trei persoane, între care autorul atacului, şi rănirea altor şapte. După comiterea atacului, bărbatul s-a împuşcat mortal.

Atacul s-a produs în jurul orei locale 19:20, la un cinematograf din oraşul Lafayette, în timpul proiecţiei filmului „Trainwreck”.

Autorul atacului a fost identificat de poliţişti, însă numele acestuia nu a fost încă făcut public. Motivul atacului nu este deocamdată cunoscut, însă atacatorul avea antecedente penale din urmă cu câţiva ani.

Conform poliţiei, la momentul producerii atacului, în sală se aflau în jur de 100 de persoane. Poliţia a închis temporar un cinematograf Grand din apropiere şi a mobilizat ofiţeri la alte cinematografe, ca măsură de precauţie.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Ştiri Externe 0 Comentarii

Charlize Theron a adoptat o fetiţă

Charlize Theron a adoptat o fetiţă – Actriţa sud-africană Charlize Theron a adoptat o fetiţă americană, numită August. Aceasta a mai înfiat un băieţel, Jackson, din Africa de Sud, acum …]

Editorial 0 Comentarii

Topul insulelor grecești scoase la vânzare

Topul insulelor Grecești scoase la vânzare – Pe lângă o reformă ce se anunță destul de strictă, Grecia trebuie să urmeze un calendar de măsuri pentru a primi ajutorul financiar …]

Tunelul care va costa 9 miliarde de dolari, dintre Germania și Danemarca

Tunelul care va costa 9 miliarde de dolari, dintre Germania și Danemarca – Comisia Europeană a aprobat finanțarea publică a tunelului pe sub Marea Baltică, ce va lega Danemarca și …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*