10 mai 2016 Comentarii 0

Atac într-o gară de lângă Munchen! Un mort și trei răniți

Atac într-o gară de lângă Munchen! Un mort și trei răniți

Atac terorist într-o gară din apropierea orașului Munchen din sudul Germaniei. Un bărbat de 27 de ani a atacat mai mulți trecători cu un cuțit, ucigând o persoană și rănind alte 3.

Atacatorul, un tânăr de 27 de ani, de origine germană, a strigat în timpul atacului „Allah e mare”, potrivit martorilor. Acesta a ucis cu sânge rece un bărbat și a rănit alți trei, unul fiind în stare grave. Persoanele rănite au 58, 55 și 43 de ani.
Presa germană a relatat că poliția l-a arestat pe atacator și că toate victimele sunt bărbați. Poliția a precizat că ia în considerare o motivație ‘politică’ a atacului și că a demarat o anchetă în acest caz. „Ideea că oamenii intră într-o dimineață frumoasă în gară sau livrează ziare și apoi devin victimele unui maniac este teribilă. Multumesc polițiștilor, doctorilor, paramedicilor și pompierilor care s-au deplasat imediat la fața locului”, a declarat primarul orașului, Angelika Obermayr.

Germania, care are un rol de sprijin în lupta împotriva Statului Islamic (SI), nu a fost până în prezent ținta unui atac major din partea militanților islamiști.

Post-ul Atac într-o gară de lângă Munchen! Un mort și trei răniți apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Atac într-o gară de lângă Munchen! Un mort și trei răniți

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Daniel Stanciu a plecat de la ACS Poli. Alt impresar intră pe fir

Daniel Stanciu a plecat de la ACS Poli. Alt impresar intră pe fir – Daniel Stanciu, fostul ziarist și impresar devenit de câțiva ani manager de club, a fost demis …]

Sport 0 Comentarii

Liga 1: ACS Poli Timişoara – ASA Tîrgu Mureș (ora 18.00, Digi, Dolce, Look+)

Liga 1: ACS Poli Timişoara – ASA Tîrgu Mureș (ora 18.00, Digi, Dolce, Look+) – LIGA 1 ACS Poli Timişoara – ASA Tîrgu Mureș 0-0 / LIVE (ora 18.00, Digi, Dolce, …]

Sport 0 Comentarii

Din cauza unor probleme personale, argentinianul Ezequiel Filippetto a reziliat astăzi contractul cu Pandurii

Din cauza unor probleme personale, argentinianul Ezequiel Filippetto a reziliat astăzi contractul cu Pandurii – Jucătorul echipei Pandurii Târgu Jiu, fundașul argentinian Ezequiel Filippetto (28 de ani), a reziliat luni, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*