11 mai 2016 Comentarii 0

Atacatorul de la metroul din Taipei a fost executat

Atacatorul de la metroul din Taipei a fost executat

Un bărbat din Taiwan a fost executat prin împușcare, după ce fusese condamnat la moarte. Cheng Chieh, în vârstă de 23 de ori, a primit pedeapsa capitală după ce a ucis patru persoane în metroul din Taipei și a rănit alte 22, în urmă cu doi ani.

Bărbatul din Taiwan a fost anesteziat, înainte de a fi împușcat de trei ori, relatează BBC News. Ministrul adjunct al justiţiei, Chen Ming, a declarat că moartea lui Cheng este “singura cale de a demonstra public faptul că a fost făcută dreptate şi pentru a atenua tristeţea şi durerea familiilor victimelor”.

În mai 2014, Cheng a atacat cu un cuţit 26 de oameni, la întâmplare, într-un vagon de metrou din Taipei. El a pledat vinovat de crimă şi tentativă de crimă. Un tribunal l-a condamnat la moarte, după ce s-a stabilit că acesta nu are probleme psihice. Cazul a şocat Taiwanul, unde violenţa pe stradă şi atacurile în masă sunt rare.

Taiwan a reluat execuțiile deținuților în 2010, după o suspendare de cinci ani. În prezent, 42 de oameni au fost condamnați la moarte și urmează să fie executați.

Foto: EPA

Post-ul Atacatorul de la metroul din Taipei a fost executat apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Atacatorul de la metroul din Taipei a fost executat

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Sepsi SIC Sf. Gheorghe conduce Alba Iulia cu 2-0 la general, în finala feminină de baschet

Sepsi SIC Sf. Gheorghe conduce Alba Iulia cu 2-0 la general, în finala feminină de baschet – Sepsi SIC Sf. Gheorghe s-a impus, joi, și în a doua partidă din …]

Sport 0 Comentarii

(P) Escapadă de Paște în familie

(P) Escapadă de Paște în familie – Una dintre cele mai pitorești destinații de vacanță din Grecia este Thassos, o insuliță plină de farmec gazda unor evenimente inedite mai ales …]

Sport 0 Comentarii

Dane, las-o mai încet, mai moale! Petrescu le-a dat ponturi greșite pariorilor!

Dane, las-o mai încet, mai moale! Petrescu le-a dat ponturi greșite pariorilor! – Dan Petrescu (47 de ani), antrenor al echipei de fotbal Jiangsu Sainty (China) și proaspăt reprezentant al …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*