2 aprilie 2016 Comentarii 0

Atentat cu bombă la Nusaybin! Cinci soldaţi turci şi un poliţist au fost ucişi!

Atentat cu bombă la Nusaybin! Cinci soldaţi turci şi un poliţist au fost ucişi!

Acești membri ai forțelor de ordine participau la o operațiune militară în acest oraș din provincia Mardin, când o bombă lăsată de militanții Partidului Muncitorilor din Kurdistan (PKK) a explodat, a precizat agenția de presă turcă.

În Nusabyin este impusă restricția de circulație de la jumătatea lunii martie și forțele de ordine efectuează acolo o operațiune majoră contra activiștilor PKK, care, potrivit autorităților, au săpat tranșee și au ridicat baricade.

Joi, un atentat la Diyarbakir, principalul oraș cu majoritate kurdă din sud-est, a ucis șapte polițiști și a rănit 27 de persoane când o mașină capcană a explodat la trecerea unui autobuz de poliție scrie Agerpres.

Post-ul Atentat cu bombă la Nusaybin! Cinci soldaţi turci şi un poliţist au fost ucişi! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Atentat cu bombă la Nusaybin! Cinci soldaţi turci şi un poliţist au fost ucişi!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Vă mai aduceți aminte de Rada. Fostul stoper de la Craiova, Rapid, Steaua și CFR, gol pentru Bari

Vă mai aduceți aminte de Rada. Fostul stoper de la Craiova, Rapid, Steaua și CFR, gol pentru Bari – Fundaşul Ionuţ Rada (33 de ani) a marcat golul victoriei echipei …]

Sport 0 Comentarii

Euro 2016, baraje. Ungaria – Norvegia (21.45). Maghiarii, față-n față cu istoria. Prima oară la turneul final?

Euro 2016, baraje. Ungaria – Norvegia (21.45). Maghiarii, față-n față cu istoria. Prima oară la turneul final? – La Budapesta, pe Groupama Arena, se va decide duminică încă o echipă …]

Sport 0 Comentarii

Elev din Argeş, internat în spital după ce a fost bătut de doi colegi, în curtea şcolii

Elev din Argeş, internat în spital după ce a fost bătut de doi colegi, în curtea şcolii – Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş au declanşat …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*