22 aprilie 2016 Comentarii 0

Atentate în Bruxelles| Stația de metrou Maelbeek, unde s-a detonat un kamikaze, va fi redeschisă luni

Atentate în Bruxelles| Stația de metrou Maelbeek, unde s-a detonat un kamikaze, va fi redeschisă luni

Stația de metroul Maelbeek, care a fost una dintre țintele atententatelor de la Bruxelles, alături de aeroportul Zaventem, va fi redeschisă călătorilor. Acest lucru se va întâmpla luni, după aproape o lună de la atacurile teroriste soldate cu 32 de morți.

Potrivit presei belgiene, stația nu a suferit daune prea importante la nivelul infrastructurii. RTBF notează că rămân doar câteva lucrări de finisat.

Odată cu redeschiderea va fi creat și un loc în memoria victimelor. Astfel, călătorii vor putea să lase câte un cuvânt sau desen care să exprime ceea ce simt.

Stația Maelbeek, care se află la doar câteva sute de metri de principalele instituții europene, a fost una dintre țintele atentatelor care au zguduit Bruxelles-ul pe 22 martie. Khalid El-Bakraoui s-a detonat în stația de metrou. Cu aproximativ o oră înainte, fratele său, Ibrahim El-Bakraoui și un alt islamist, Najim Laachraoui, s-au aruncat în aer la aeroportul Bruxelles. Atacurile s-au soldat cu 32 de morți și 340 de răniți.

Citește și: Unul dintre jihadiștii din atacurile de la Bruxelles ar fi păzit ostaticii Statului Islamic în Siria

Foto: EPA

Post-ul Atentate în Bruxelles| Stația de metrou Maelbeek, unde s-a detonat un kamikaze, va fi redeschisă luni apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Atentate în Bruxelles| Stația de metrou Maelbeek, unde s-a detonat un kamikaze, va fi redeschisă luni

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Şumudică a luat-o razna: ceartă jurnaliştii, acuză FRF şi loveşte în Pandurii

Şumudică a luat-o razna: ceartă jurnaliştii, acuză FRF şi loveşte în Pandurii – Antrenorul Astrei Giurgiu, Marius Ninel Şumudică, a avut o atitudine descalificantă față de reporterul Digi Sport la finalul …]

Sport 0 Comentarii

Mamaia, pe harta mondială a maratoanelor. Basarabenii au câștigat ”Maratonul Nisipului”

Mamaia, pe harta mondială a maratoanelor. Basarabenii au câștigat ”Maratonul Nisipului” – Statiunea Mamaia a adunat duminica, 27 martie 2016, peste 700 de sportivi amatori şi profesionişti şi alte cateva …]

Sport 0 Comentarii

Antrenorul umilit de Simona Halep și-a luat revanșa! ^Victor Ioniță a câștigat un titlu, cu o altă jucătoare de tenis!

Antrenorul umilit de Simona Halep și-a luat revanșa! ^Victor Ioniță a câștigat un titlu, cu o altă jucătoare de tenis! – Victor Ioniță (32 de ani), antrenorul cu care Simona …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*