11 aprilie 2016 Comentarii 0

Atenţie! Probleme pentru Yahoo! Mai mulţi utilizatori nu şi-au putut accesa contul!

Atenţie! Probleme pentru Yahoo! Mai mulţi utilizatori nu şi-au putut accesa contul!

Weekendul care s-a încheiat a fost unul cu probleme pentru Yahoo. Mai mulţi utilizatori din Europa, inclusiv România, dar şi din unele regiuni ale Statelor Unite nu şi-au putut accesa contul de mail.

Utilizatorii au mai remarcat că, în mod straniu, compania Yahoo nu a comunicat nimic oficial despre aceste probleme, iar contul de Twitter pentru asistență tehnică nu a mai răspuns la solicitări. De asemenea, ultimul mesaj pe contul de Twitter al Yahoo Mail datează din 8 aprilie.

Cel mai adesea, oamenii care nu și-au putut accesa contul de e-mail au primit mesajul „Ne pare rău, nu putem da curs solicitării dvs. Încercați din nou” sau „Ups, pare că ceva nu a mers bine. Încercați mai târziu, vă rugăm”.

În alte cazuri, utilizatorului i se cerea să-și schimbe parola, dar chiar dacă o făcea, tot nu putea intra în contul de e-mail. Alți utilizatori s-au plâns că nu și-au putut accesa contul de e-mail nici pe aplicațiile de pe telefoanele mobile. Alți oameni au observat că unele conturi de mail le funcționează, dar altele nu, chiar dacă au folosit același browser sau același computer.

Pe site-urile specializate în raportarea unor probleme tehnice legate de internet au continuat și după miezul nopții să fie postate mesaje din România care semnalau că în continuare nu funcționează Yahoo! Mail, scrie Digi24.ro.

Post-ul Atenţie! Probleme pentru Yahoo! Mai mulţi utilizatori nu şi-au putut accesa contul! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Atenţie! Probleme pentru Yahoo! Mai mulţi utilizatori nu şi-au putut accesa contul!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Steaua a încasat 5 milioane de euro de la UEFA, pentru participarea în Europa

Steaua a încasat 5 milioane de euro de la UEFA, pentru participarea în Europa – Steaua a primit, vineri, aproape 5 milioane de euro din parteaUEFA, pentru participarea din sezonul …]

Sport 0 Comentarii

Succes de răsunet la turneul WTA de la Linz! Andreea Mitu, locul 95 în lume, a bătut o jucătoarea din Top 10

Succes de răsunet la turneul WTA de la Linz! Andreea Mitu, locul 95 în lume, a bătut o jucătoarea din Top 10 – La turneul feminin de la Linz (Austria), …]

Sport 0 Comentarii

Liga I: FC Voluntari – Concordia Chiajna (ora 18.30, Digi, Dolce, Look+)

Liga I: FC Voluntari – Concordia Chiajna (ora 18.30, Digi, Dolce, Look+) – LIGA I FC Voluntari – Concordia Chiajna 0-0 / (ora 18.30, Digi, Dolce, Look+) Marcatori: ?????? 2 octombrie …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*