10 mai 2016 Comentarii 0

Atenționare de călătorie în perioada 14-16 mai

Atenționare de călătorie în perioada 14-16 mai

MAE a lansat o atenționare de călători pentru Ungaria, unde autovehiculele mai grele de 7,5 tone nu pot circula în perioada 14-16 mai.

Autovehiculele de transport marfă a căror greutate depășește 7,5 t nu vor putea circula în Ungaria în intervalul 14 mai, ora 22,00 – 16 mai 2016, ora 22,00, informează o alertă de călătorie emisă de Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Sursa citată precizează că în zilele de 15 și 16 mai în Ungaria se sărbătoresc Rusaliile romano-catolice.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea site-ului instituției și reamintește că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță” cu informații, sfaturi de călătorie și posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situații speciale.

Post-ul Atenționare de călătorie în perioada 14-16 mai apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Atenționare de călătorie în perioada 14-16 mai

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Veste bună pentru tricolori: finlandezii s-au dopat înainte și în timpul meciului! Au văzut asta și au zis că au vedenii!

Veste bună pentru tricolori: finlandezii s-au dopat înainte și în timpul meciului! Au văzut asta și au zis că au vedenii! – România a fost la un pas de dezastru …]

Sport 0 Comentarii

Nebunie în Liga 2 la fotbal: Farul a făcut ”scurt-circuit” acasă!

Nebunie în Liga 2 la fotbal: Farul a făcut ”scurt-circuit” acasă! – Liga 2 la fotbal a programat azi o nouă rundă, a doua din play-off și din play-out. Cea …]

Chef Florin Dumitrescu, la 14 ani. Cum arăta când învăța secretele bucătăriei | FOTO

Chef Florin Dumitrescu, la 14 ani. Cum arăta când învăța secretele bucătăriei | FOTO – Chiar dacă acum este chef la un restaurant de prestigiu şi a făcut istori la …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*