4 mai 2016 Comentarii 0

Aterizare de urgență după ce 31 de pasageri au fost răniți

Aterizare de urgență după ce 31 de pasageri au fost răniți

Un avion al companiei Etihad Airways, care efectua un zbor între între Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite) și Jakarta (Indonezia), a fost afectat de turbulențe și a aterizat de urgență.

Cel puțin 31 de pasageri au fost răniți după ce un avion care zbura între Emiratele Arabe Unite și Indonezia a fost afectat de turbulențe.

„Cursa EY474 a fost afectată de turbulențe violențe aproximativ 45 de minute, înainte de a ateriza pe Aeroportul Soekarno Hatta din Jakarta”, a transmis compania Etihad Airways.

Avionul Airbus A330-200 a aterizat în siguranță. Dintre cei 31 de răniți, 22 au fost tratați pe aeroport, iar restul au fost transferați la spitale.

Post-ul Aterizare de urgență după ce 31 de pasageri au fost răniți apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Aterizare de urgență după ce 31 de pasageri au fost răniți

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

George Copos a scăpat Rapid de datoria către clubul pe care l-a păstorit 20 de ani

George Copos a scăpat Rapid de datoria către clubul pe care l-a păstorit 20 de ani – Clubul Rapid spera să obțină de la George Copos o importantă sumă de …]

Sport 0 Comentarii

Bill Gates ar trebui să fie îngrijorat! Un puști de 14 ani a refuzat să-și vândă afacerea pe 30.000.000 $

Bill Gates ar trebui să fie îngrijorat! Un puști de 14 ani a refuzat să-și vândă afacerea pe 30.000.000 $ – Taylor Rosenthal pare la doar 14 ani un adevărat …]

Sport 0 Comentarii

Un muncitor din Timiș a căzut în gol 5 metri. E în stare gravă

Un muncitor din Timiș a căzut în gol 5 metri. E în stare gravă – Un muncitor care lucra la o casă în construcţie din localitatea Ghiroda, judeţul Timiş, a …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*