2 mai 2016 Comentarii 0

Au crezut că au găsit “un înger căzut din cer” pe o plajă. S-a dovedit a fi o păpușă gonflabilă

Au crezut că au găsit “un înger căzut din cer” pe o plajă. S-a dovedit a fi o păpușă gonflabilă

Mai mulți locuitori ai unui sat din Indonezia au crezut că au făcut descoperirea vieții lor. Ei au găsit o păpușă pe o plajă, iar câțiva bărbați au crezut că este vorba despre un “înger”. Au început să aibă grijă de păpușă, însă după câteva zile au aflat că este de fapt vorba despre o păpușă gonflabilă.

Păpușa a fost găsită pe o plajă pe 19 aprilie de mai mulți pescari, care au fost uimiți de înfățișarea sa. Au descris-o drept un “un înger de un alb strălucitor, cu ochi mari și spâncene roșii”, relatează The Telegraph.

“Copilul-înger era cu fața în jos, plângea și era acoperită doar de o haină albă”, a afirmat unul dintre pescari. Aceștia au luat păpușa în casa lor, au așezat-o pe un scaun, au îmbrăcat-o și i-au schimbat hijabul (văl musulman – n.r.) zilnic, timp de mai multe zile.

Descoperirea inedită a pescarilor a ajuns pe rețele de socializare, de unde sătenii au aflat că păpușa cu înfățișare angelică lor nu era deloc ceea ce părea.

“A fost verificată de unul dintre colegii mei. Era o jucărie sexuală”, a povestit un polițist local. Nu este clar ce au decis pescarii să facă după ce au aflat adevărul despre păpușă.

Post-ul Au crezut că au găsit “un înger căzut din cer” pe o plajă. S-a dovedit a fi o păpușă gonflabilă apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Au crezut că au găsit “un înger căzut din cer” pe o plajă. S-a dovedit a fi o păpușă gonflabilă

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Campionul mondial de juniori Robert Glință s-a transferat la CSU Cluj

Campionul mondial de juniori Robert Glință s-a transferat la CSU Cluj – Secția de natație din cadrul Clubului Sportiv Universitatea Cluj a perfectat transferurile a șapte sportivi, printre care se …]

Sport 0 Comentarii

Răzvan Raț nu știe încă dacă va juca împotriva Realului, care l-a pierdut pe Ronaldo

Răzvan Raț nu știe încă dacă va juca împotriva Realului, care l-a pierdut pe Ronaldo – Răzvan Raț va afla sâmbătă, cu câteva ore înaintea meciului cu Real Madrid, dacă …]

Sport 0 Comentarii

Spaniolul Nikola Mirotic și-a cerut scuze pentru ruperea steagului sârbesc

Spaniolul Nikola Mirotic și-a cerut scuze pentru ruperea steagului sârbesc – Jucătorul spaniol de origine muntenegreană, Nikola Mirotic, și-a cerut scuze public pentru ieșirea necontrolată de după eșecul selecționatei iberice …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*