2 mai 2016 Comentarii 0

Au crezut că au găsit “un înger căzut din cer” pe o plajă. S-a dovedit a fi o păpușă gonflabilă

Au crezut că au găsit “un înger căzut din cer” pe o plajă. S-a dovedit a fi o păpușă gonflabilă

Mai mulți locuitori ai unui sat din Indonezia au crezut că au făcut descoperirea vieții lor. Ei au găsit o păpușă pe o plajă, iar câțiva bărbați au crezut că este vorba despre un “înger”. Au început să aibă grijă de păpușă, însă după câteva zile au aflat că este de fapt vorba despre o păpușă gonflabilă.

Păpușa a fost găsită pe o plajă pe 19 aprilie de mai mulți pescari, care au fost uimiți de înfățișarea sa. Au descris-o drept un “un înger de un alb strălucitor, cu ochi mari și spâncene roșii”, relatează The Telegraph.

“Copilul-înger era cu fața în jos, plângea și era acoperită doar de o haină albă”, a afirmat unul dintre pescari. Aceștia au luat păpușa în casa lor, au așezat-o pe un scaun, au îmbrăcat-o și i-au schimbat hijabul (văl musulman – n.r.) zilnic, timp de mai multe zile.

Descoperirea inedită a pescarilor a ajuns pe rețele de socializare, de unde sătenii au aflat că păpușa cu înfățișare angelică lor nu era deloc ceea ce părea.

“A fost verificată de unul dintre colegii mei. Era o jucărie sexuală”, a povestit un polițist local. Nu este clar ce au decis pescarii să facă după ce au aflat adevărul despre păpușă.

Post-ul Au crezut că au găsit “un înger căzut din cer” pe o plajă. S-a dovedit a fi o păpușă gonflabilă apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Au crezut că au găsit “un înger căzut din cer” pe o plajă. S-a dovedit a fi o păpușă gonflabilă

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

La handbal, CSM București a trecut clar de HC Odorhei

La handbal, CSM București a trecut clar de HC Odorhei – Într-un meci din etapa a 24-a din Liga Națională masculină de handbal, CSM București a învins pe HC Odorhei, …]

Sport 0 Comentarii

HOROSCOP: Care este zodia opusă în dragoste pentru tine.Cu ei/ele nu ai NICIO ŞANSĂ

HOROSCOP: Care este zodia opusă în dragoste pentru tine.Cu ei/ele nu ai NICIO ŞANSĂ – Mai multe pe rtv.net Post-ul HOROSCOP: Care este zodia opusă în dragoste pentru tine.Cu ei/ele …]

Sport 0 Comentarii

Adrian Mutu se întoarce în România. Ce echipă a ales ”Briliantul”

Adrian Mutu se întoarce în România. Ce echipă a ales ”Briliantul” – Giani Nedelcu, finanțatorul celor de la Farul Constanța, a aprins imaginația suporterilor de pe Litoral printr-o postare pe …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*