5 mai 2016 Comentarii 0

Augustin Zegrean, președintele CCR, și-a depus dosarul de pensie. „V-am spus că nu rezist”

Augustin Zegrean, președintele CCR, și-a depus dosarul de pensie. „V-am spus că nu rezist”

Augustin Zegrean, președintele Curții Constituționale, a anunțat joi că și-a depus dosarul de pensie, pentru a beneficia de pensia de parlamentar. 

”V-am spus că nu cred că am să rezist şi nu am rezistat”, a declarat Zegrean, citat de mediafax.ro. Președintele CCR va beneficia de pensia de parlamentar în baza celor două mandate pe care le-a avut: la Senat, între 1990-1992, și la Camera Deputaților, în perioada decembrie 2004 – iulie 2007.

Mandatul lui Augustin Zegrean la CCR expiră în iulie 2016, urmând ca Administrația Prezidențială să propună un alt nume. Potrivit declarației de avere, Zegrean încasează anual un salariu de 230.104 lei.

Tot astăzi, Augustin Zegrean a declarat că peste 14.000 de legi în vigoare nu au fost puse în acord cu CCR și toate ar trebui rescrise. ”Noianul acesta de legi (necorelate cu deciziile CCR-n.r.), peste 14.000 de legi în vigoare, greu să mai fie corelate. Ar trebui să o luăm de la captăt. Să le ştergem să facem altele”, a spus Zegrean.

Post-ul Augustin Zegrean, președintele CCR, și-a depus dosarul de pensie. „V-am spus că nu rezist” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Augustin Zegrean, președintele CCR, și-a depus dosarul de pensie. „V-am spus că nu rezist”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Weekend european cu dans sportiv! La Timișoara, Campionatul European de Tineret adună la start 120 de perechi

Weekend european cu dans sportiv! La Timișoara, Campionatul European de Tineret adună la start 120 de perechi – Sala ”Constantin Jude” din Timișoara va găzduit, în zilele de 16 și …]

Sport 0 Comentarii

Danezele se tem de tricolore! ”Urmează fetele lui Dracula!”, scrie presa nordică

Danezele se tem de tricolore! ”Urmează fetele lui Dracula!”, scrie presa nordică – România – Danemarca, sfert de finală la Campionatul Mondial feminin de handbal, e programat miercuri, de la …]

Sport 0 Comentarii

Cupa EHF, turul III, sâmbătă. SCM Craiova – Kragujevac (ora 18.00), Fram – HCM Roman (ora 19.00)

Cupa EHF, turul III, sâmbătă. SCM Craiova – Kragujevac (ora 18.00), Fram – HCM Roman (ora 19.00) – Fetele de la HCM Roman vor lupta pentru calificarea în optimile Cupei …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*