14 aprilie 2016 Comentarii 0

Autobuzul îți urcă gratis bicicleta din Brașov până în Poiană

Autobuzul îți urcă gratis bicicleta din Brașov până în Poiană

Vești bune pentru bicicliști! Regia Autonomă de Transport (RAT) Brașov lansează un serviciu care va asigura transportul gratuit al bicicletelor până în Poiana Brașov și retur.

Noul serviciu valabil pe linia 20 din Brașov va fi lansat sîmbătă, 16 aprile, și va fi disponibil în mod gratuit, timp de trei luni, cu titlu experimental, scrie Brașovul Tău.

Transportul gratuit al bicicletelor va fi posibil în zilele de sâmbătă și duminică, cu plecări la orele 15.00, 16.00 și 17.00, din capătul de linie Livada Poștei, pentru un număr de opt biciclete per cursă. Bicicletele vor fi încărcate și asigurate în remorca special utilată a unui autovehicul aparținând RAT Brașov.

Singurul tarif perceput va fi cel pentru biciclist, respectiv un bilet de călătorie cu autobuzul, în valoare de 5 lei. După această perioadă de probă de trei luni, compania de transport va efectua o analiză şi va decide dacă va continua acest tip de serviciu şi care va fi planul tarifar.

Post-ul Autobuzul îți urcă gratis bicicleta din Brașov până în Poiană apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Autobuzul îți urcă gratis bicicleta din Brașov până în Poiană

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Două zodii care trăiesc cu o mare povară pe suflet

Două zodii care trăiesc cu o mare povară pe suflet – Scorpionul Sete de aventură, dorinţă constantă de a experimenta, suspicioasă şi plină de pasiune, femeia-Scorpion va căuta tot timpul …]

Sport 0 Comentarii

Urmărește LIVE gala ELLE BLOGGING AWARDS. ELLE celebrează industria de blogging din România

Urmărește LIVE gala ELLE BLOGGING AWARDS. ELLE celebrează industria de blogging din România – ELLE celebrează, joi, 12 mai,  industria de blogging din România în cadrul primei ediții ELLE BLOGGING …]

Sport 0 Comentarii

Maria Şarapova a intrat în gura fostelor adversare: “Este o trişoare!”

Maria Şarapova a intrat în gura fostelor adversare: “Este o trişoare!” – Suspendată provizoriu, după ce a fost depistată pozitiv cu meldonium, Maria Şarapova este atacată de alte sportive din …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*