14 aprilie 2016 Comentarii 0

Autobuzul îți urcă gratis bicicleta din Brașov până în Poiană

Autobuzul îți urcă gratis bicicleta din Brașov până în Poiană

Vești bune pentru bicicliști! Regia Autonomă de Transport (RAT) Brașov lansează un serviciu care va asigura transportul gratuit al bicicletelor până în Poiana Brașov și retur.

Noul serviciu valabil pe linia 20 din Brașov va fi lansat sîmbătă, 16 aprile, și va fi disponibil în mod gratuit, timp de trei luni, cu titlu experimental, scrie Brașovul Tău.

Transportul gratuit al bicicletelor va fi posibil în zilele de sâmbătă și duminică, cu plecări la orele 15.00, 16.00 și 17.00, din capătul de linie Livada Poștei, pentru un număr de opt biciclete per cursă. Bicicletele vor fi încărcate și asigurate în remorca special utilată a unui autovehicul aparținând RAT Brașov.

Singurul tarif perceput va fi cel pentru biciclist, respectiv un bilet de călătorie cu autobuzul, în valoare de 5 lei. După această perioadă de probă de trei luni, compania de transport va efectua o analiză şi va decide dacă va continua acest tip de serviciu şi care va fi planul tarifar.

Post-ul Autobuzul îți urcă gratis bicicleta din Brașov până în Poiană apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Autobuzul îți urcă gratis bicicleta din Brașov până în Poiană

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

OFICIAL. Gezim Shalaj la Dinamo

OFICIAL. Gezim Shalaj la Dinamo – FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial transferul mijlocașului elvețian Gezim Shalaj la clubul din Ștefan cel Mare. În vârstă de 25 de …]

Sport 0 Comentarii

Vika Azarenka se teme de Simona: ”Are foarte multe arme”

Vika Azarenka se teme de Simona: ”Are foarte multe arme” – Următoarea adversară a Simonei Halep (23 de ani, 2 WTA) la US Open va fi un fost numărul 1 …]

Sport 0 Comentarii

”Marele” și ”bogatul” îl vor ajuta pe ”voluntarul” Mitică Dragomir

”Marele” și ”bogatul” îl vor ajuta pe ”voluntarul” Mitică Dragomir – FC Voluntari a dat o lovitură de imagine în această iarnă, după ce Dumitru Dragomir a acceptat funcția de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*