28 aprilie 2016 Comentarii 0

Autoritățile italiene au arestat patru jihadiști, ce pregăteau atentate la Roma și la Vatican!

Autoritățile italiene au arestat patru jihadiști, ce pregăteau atentate la Roma și la Vatican!

Autoritățile italiene au arestat patru persoane în cadrul unei vaste operaţiuni contra terorismului în nordul Italiei, suspectate că plănuiau să comită atentate în ţară, iar apoi urmau să fugă în Siria să li se alăture jihadiștilot Stat Islamic. Anunțul a fost făcut de ministrul italian de Interne, Angelino Alfano, care a precizat că atacurile urmau să aibă loc la Roma și la Vatican.

Procurorul italian Maurizio Romanelli a declarat joi că anchetatorii italieni au interceptat discuţii despre plănuirea unor atacuri în Italia „acordând o atenţie specială oraşului Roma”, localizate în zone controlate de reţeaua Stat Islamic în timpul unei investigaţii ce a vizat militanţi străini aflaţi în Italia.

Potrivit La Repubblica, cei reținuți sunt Moutaharrik Abderrahim (24 de ani), luptător de kickboxer, soția sa Bencharki Salma (26 de ani), Abderrahmane Khachia (33 de ani) fratele unui jihadist ucis în Siria și Wafa Koraichi (24 de ani), fratele lui Mohamed Koraichi (31 de ani) care se află dejaî Siria alături de sotia sa, Alice Brignoli (39 de ani).
Autorităţile au emis şase mandate de arestare, inclusiv pentru un cuplu – o italiancă şi un marocan – cu copii care a plecat din ţară pentru a se alătura grupării teroriste, în februarie 2015, aceștia fiind căutaţi în continuare de autorităţi.

Post-ul Autoritățile italiene au arestat patru jihadiști, ce pregăteau atentate la Roma și la Vatican! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Autoritățile italiene au arestat patru jihadiști, ce pregăteau atentate la Roma și la Vatican!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Loți Bölöni și-a sărbătorit ziua de naștere dând cu sapa prin livadă. ”M-am simțit foarte, foarte bine. Am vreo patru meri, trei nectarini, caiși, piersici, cireși și vreo doi pruni”

Loți Bölöni și-a sărbătorit ziua de naștere dând cu sapa prin livadă. ”M-am simțit foarte, foarte bine. Am vreo patru meri, trei nectarini, caiși, piersici, cireși și vreo doi pruni” …]

Sperietură teribilă la turneul de tenis de la Roma. Un copil de mingi s-a prăbușit ca un sac de cartofi! / VIDEO

Sperietură teribilă la turneul de tenis de la Roma. Un copil de mingi s-a prăbușit ca un sac de cartofi! / VIDEO – Dramele și tragediile nu contenesc în sportul …]

Sport 0 Comentarii

Românii au stat călare pe televizoare, la Insulele Feroe – România

Românii au stat călare pe televizoare, la Insulele Feroe – România – Peste 2,3 milioane de români au urmărit la TVR 1 meciul câștigat de naționala de fotbal a României …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*