7 aprilie 2016 Comentarii 0

BACALAUREAT 2016. Calendarul sesiunii speciale, publicat de Ministerul Educației

BACALAUREAT 2016. Calendarul sesiunii speciale, publicat de Ministerul Educației

BACLAUREAT 2016, sesiune specială. Sesiunea specială a Bacalaureatului, care este susţinută de elevii olimpici şi absolvenţii de liceu care dau admiterea la universităţile din străinătate, va avea loc la Braşov, în perioada 14-27 mai, potrivit calendarului publicat joi de Ministerul Educaţiei.

BACLAUREAT 2016, sesiune specială. Ministrul Educaţiei, Adrian Curaj, a aprobat prin ordinul 3.602/7.04.2016, calendarul sesiunii speciale a examenului de bacalaureat pentru absolvenţii de liceu participanţi la loturile naţionale care se pregătesc pentru competiţiile internaţionale sportive sau pe discipline, precum şi pentru absolvenţii de liceu care susţin admiterea în universităţile din străinătate în aceeaşi perioadă cu examenul naţional de bacalaureat.

BACLAUREAT 2016, sesiune specială. Potrivit documentului, sesiunea specială se va desfăşura în perioada 14-27 mai, la Braşov. Comisia judeţeană de bacalaureat a Inspectoratului Şcolar Judeţean Braşov va nominaliza unităţile de învăţământ care vor găzdui centrele de examen şi de evaluare pentru această sesiune specială.

BACLAUREAT 2016, sesiune specială. Înscrierea candidaţilor va avea loc în zilele de 14 şi 15 mai. Probele de evaluare a competenţelor se vor desfăşura astfel: 16-17 mai (Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română/limba maternă), 18-19 mai (Evaluarea competenţelor digitale), respectiv 20-21 mai (Evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională).

BACLAUREAT 2016, sesiune specială. Probele scrise au următorul calendar: 23 mai (limba şi literatura română), 24 mai (proba obligatorie a profilului), 25 mai (proba la alegere a profilului şi specializării), 26 mai (limba şi literatura maternă). Afişarea primelor rezultate, la sediul unităţilor de învăţământ care vor organiza această sesiune specială, este prevăzută pentru data de 26 mai (până la ora 18:00). Depunerea contestaţiilor este programată în cursul aceleiaşi zile, în intervalul orar 18:00 – 20:00. În data de 27 iunie vor fi soluţionate contestaţiile şi afişate rezultatele finale.

BACLAUREAT 2016, sesiune specială. Sesiunea specială a examenului de bacalaureat (14-27 mai 2016) se adresează elevilor care îndeplinesc următoarele condiţii: participă la loturile olimpice şi la competiţiile sportive şi artistice internaţionale care se desfăşoară în perioada sesiunii normale a examenului de bacalaureat sau susţin examenul de admitere la universităţi din străinătate şi trebuie să facă dovada că:

a) au fost acceptaţi, în etapa preliminară, la universităţile din străinătate care le solicită pentru înscriere diploma de bacalaureat, înainte de finalizarea examenului naţional de bacalaureat, sesiunea iunie – iulie 2016;
b) probele de admitere sunt programate în acelaşi timp cu probele examenului de bacalaureat, sesiunea iunie -iulie 2016.
Elevii care susţin examenul de bacalaureat în sesiunea specială îşi vor asuma întreaga răspundere pentru parcurgerea integrală a materiei din care vor fi elaborate subiectele de examen. De asemenea, conducerea unităţii şcolare din care provine candidatul răspunde de încheierea situaţiei şcolare a acestuia în timp util.

Post-ul BACALAUREAT 2016. Calendarul sesiunii speciale, publicat de Ministerul Educației apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – BACALAUREAT 2016. Calendarul sesiunii speciale, publicat de Ministerul Educației

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Dan Petrescu, foarte aproape de calificarea în finala Cupei Chinei

Dan Petrescu, foarte aproape de calificarea în finala Cupei Chinei – Echipa lui Dan Petrescu, Jiangsu Sainty, s-a impus în deplasare, în manșa tur a semifinalelor Cupei Chinei, la Jinan, …]

Sport 0 Comentarii

Loto 6 din 49. Report uriaș la tragerea Loto 6 din 49 din 24 aprilie 2016

Loto 6 din 49. Report uriaș la tragerea Loto 6 din 49 din 24 aprilie 2016 – Duminică, 24 aprilie 2016, au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc …]

Sport 0 Comentarii

Programul și rezultatele meciurilor din Liga Campionilor. Șahtiorul lui Mircea Lucescu se bate cu miliardarii de la PSG / LIVESCORE

Programul și rezultatele meciurilor din Liga Campionilor. Șahtiorul lui Mircea Lucescu se bate cu miliardarii de la PSG / LIVESCORE – LIGA CAMPIONILOR – etapa a doua Miercuri, 30 septembrie …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*