5 mai 2016 Comentarii 0

Băiatul Anei Maria Nedelcu a fost audiat în instanţă. Ce le-a spus copilul judecătorilor

Băiatul Anei Maria Nedelcu a fost audiat în instanţă. Ce le-a spus copilul judecătorilor

Baiatul Anei Maria Nedelcu, mama acuzată de răpire internaţională, a fost audiat în instanţă. Minorul le-a spus magistraţilor că vrea să rămână cu mama lui.

Copilul Anei Maria Nedelcu, femeia acuzată de răpire internaţională, le-a spus judecătorilor că vrea să rămână la mama sa, scrie b1.ro. În timpul declaraţiilor, copilul a fost însoţit în permanenţă de un psiholog şi de mama lui, menţionează sursa citată.

Avocatul femeii spune că tatăl acestuia nu şi-a dat interesul pentru a-l vedea pe copil, chiar dacă a venit în România şi că băieţelul a spus clar că nu vrea la tată.

Lupta pentru copil este încă la început pentru Ana Maria Nedelcu. La începutul săptămânii viitoare, la Curtea de Apel se va judeca şi cererea de extradare a femeii, depusă de statul canadian.

Post-ul Băiatul Anei Maria Nedelcu a fost audiat în instanţă. Ce le-a spus copilul judecătorilor apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Băiatul Anei Maria Nedelcu a fost audiat în instanţă. Ce le-a spus copilul judecătorilor

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Comisia de Disciplină a FRF a sancționat doi brancardieri

Comisia de Disciplină a FRF a sancționat doi brancardieri – Întrunită miercuri, 16.12.2015, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a luat următoarele decizii: 1. FC Dinamo 1948 vs. CS Pandurii …]

Sport 0 Comentarii

Shaquille O’Neal, Yao Ming și Allen Iverson, nominalizați pentru includerea în “Hall of Fame”

Shaquille O’Neal, Yao Ming și Allen Iverson, nominalizați pentru includerea în “Hall of Fame” – Fostele staruri NBA Shaquille O’Neal, Yao Ming și Allen Iverson, alături de antrenorul Tom Izzo …]

Ei sunt finaliștii de la „Bake Off România”!

Ei sunt finaliștii de la „Bake Off România”! – „Bake Off România” şi-a desemnat semifinaliştii. Astfel că luni, 25 aprilie, cinci concurenţi s-au luptat pentru un loc în marea finală, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*