Balint, urare specială pentru ”Fiară”: ”Uite acuș, acu, acuș, la mulți ani lui Lăcătuș!”
5 aprilie 2016 Comentarii 0

Balint, urare specială pentru ”Fiară”: ”Uite acuș, acu, acuș, la mulți ani lui Lăcătuș!”

Balint, urare specială pentru ”Fiară”: ”Uite acuș, acu, acuș, la mulți ani lui Lăcătuș!”

Gabi Balint nu l-a uitat pe prietenul său Marius Lăcătuș, care azi a împlinit 52 de ani. „Găboajă” și „Fiara” sunt cei doi fotbaliști care au transformat penalty-urile în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986.

Gabi Balint i-a transmis pe Facebook un mesaj pentru fostul său coleg din atacul „roș-albaștrilor”: „Am fost coechipieri, am fost şi adversari dar am ramas prieteni pe viață. Uite acuș, acuș, acuș, la mulți ani lui Lăcătuș! Să fii sănătos și să rămâi același!”

Cei de la Steaua i-au transmis, de asemenea, un mesaj „Fiarei”, dar l-au inclus în comunicat și pe tânărul Onțel, care tot azi împlinește 18 ani!

Lacatuș

Lacatuș

Lacatuș

Lacatuș

Post-ul Balint, urare specială pentru ”Fiară”: ”Uite acuș, acu, acuș, la mulți ani lui Lăcătuș!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Balint, urare specială pentru ”Fiară”: ”Uite acuș, acu, acuș, la mulți ani lui Lăcătuș!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Selecționerul Lynn Howells: ”Pentru mine a fost o Cupa Mondială bună”

Selecționerul Lynn Howells: ”Pentru mine a fost o Cupa Mondială bună” – Antrenorul echipei de rugby a României, galezul Lynn Howells, a apreciat după ultimul joc cu Italia (22-32), de …]

Sport 0 Comentarii

Ziua marilor căderi la Roma. Federer a fost eliminat, iar Djokovici a pierdut un set la 0! Supermeci în ”sferturi”

Ziua marilor căderi la Roma. Federer a fost eliminat, iar Djokovici a pierdut un set la 0! Supermeci în ”sferturi” – ATP ROMA – optimile de finală Roger Federer – …]

Sport 0 Comentarii

Andreea Mitu a câştigat proba de dublu a turneului de la Istanbul fără să joace!

Andreea Mitu a câştigat proba de dublu a turneului de la Istanbul fără să joace! – Perechea alcătuită din jucătoarea română de tenis Andreea Mitu și turcoaica Ipek Soylu a …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*