Baloanele cu aer cald au umplut cerul Iașiului | GALERIE FOTO
7 mai 2016 Comentarii 0

Baloanele cu aer cald au umplut cerul Iașiului | GALERIE FOTO

Baloanele cu aer cald au umplut cerul Iașiului | GALERIE FOTO

În acest weekend, baloane cu aer cald fac un adevărat spectacol de culoare pe cerul Iașului cu toată că, din cauza vremii capricioase, organizatorii primului festival al baloanelor au avut mari bătăi de cap cu vântul, care a amânat lansarea acestora.

Primul festival al baloanelor cu aer cald din regiunea Moldovei se desfășoară în aceste zile în satul Războieni, din județul Iași. Sute de curioși au venit încă din prima zi să admire baloanele colorate înălțate spre cer.

„Pentru că noi nu am văzut niciodată în realitate un balon cu aer cald am venit cu nepoțelul să ne uităm la baloane. Sunt mai mari decât îmi imaginam și sunt foarte frumoase”, a spus un bunic.

Inițial, lansarea baloanelor trebuia să aibă loc încă de vineri însă vântul a dat peste cap planurile organizatorilor care au umflat un balon ce a fost târât pe o distanță de câteva zeci de metri, iar oamenii, speriați, au început să fugă din calea lui.

baloane razboieni 7
balon 2
balon4
IMG_7024
IMG_7026
balon2

La eveniment iau parte 9 baloane din România, Ungaria și Republica Moldova, baloanele având aprobare pentru a folosi o altitudine de zbor de 300 de metri și se pot deplasa pe o distanță de până la 30 de km.

„Vrem să promovăm sportul zborului cu balonul cu aer cald. Cele 9 baloane vor zbura de două ori pe zi, după răsărit și înainte de apus, la 7 dimineața și 18:30 seara, pentru că atunci atmosfera este mai calmă”, a declarat Raluca Spânu, organizatorul evenimentului.

Cei care vor să experimenteze o plimbare cu balonul trebuie să scoată din buzunar 300 de lei, pentru o oră.

Post-ul Baloanele cu aer cald au umplut cerul Iașiului | GALERIE FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Baloanele cu aer cald au umplut cerul Iașiului | GALERIE FOTO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Lucian Bute caută să dea restart carierei! Nicio televiziune din România n-a achiziționat drepturile de transmisie ale galei din Quebec

Lucian Bute caută să dea restart carierei! Nicio televiziune din România n-a achiziționat drepturile de transmisie ale galei din Quebec – Gălățeanul Lucian Bute (35 de ani) va boxa duminică …]

Sport 0 Comentarii

Riders Club anunță primele evenimente din calendarul 2016 / GALERIE FOTO

Riders Club anunță primele evenimente din calendarul 2016 / GALERIE FOTO – După un an plin, în care membrii Riders Club au pedalat în 14 maratoane la șes, pe malul …]

Sport 0 Comentarii

Femeia care se culcă numai cu bărbați căsătoriți. De ce a ales acest stil de viață

Femeia care se culcă numai cu bărbați căsătoriți. De ce a ales acest stil de viață – O britanică în vârstă de 36 de ani se „laudă” că are relații …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*