19 aprilie 2016 Comentarii 0

Bancul de marţi. Telegrama

Bancul de marţi. Telegrama

Tânăra soție trimite acasă de la spital telegrama soțului:

“Scumpul meu Petre, alaltăieri s-a născut îngerașul nostru de băiat. E dulce, dar din păcate eu nu am lapte și am angajat o doică negresă. Eu nu sunt de vină, dar se pare că din cauză, că ea e neagră, pielea copilului s-a întunecat și e aproape neagră. Te iubesc și abia aștept să vin acasă cu odorul nostru.”

Telegrama lui Petre către mama lui: “Draga mamă, Anca a născut un băiat alaltăieri. Totul a decurs bine, dar ea nu are lapte și a angajat o doică, de culoare. Cum a început să alăpteze copilul, pielea lui delicată a devenit neagră. Anca nu are nici o vină că n-a găsit o doică albă. Te sărut cu drag, fiul tău Petre.”

Telegrama de la mamă către Petre: “Dragă Petrișor, mă bucur că sunt bunică și vă felicit. Pot s-o înțeleg pe Anca, căci eu am fost în exact aceeași situație. Când te-am născut n-am avut lapte și a trebuit să te hrănesc cu lapte de vacă. Eu n-am nici o vină că ai ieșit un bou”

Post-ul Bancul de marţi. Telegrama apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Bancul de marţi. Telegrama

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Alt antrenor-parior a fost scos basma curată de comisiile FRF. ”Am reușit să demonstrăm asta!”

Alt antrenor-parior a fost scos basma curată de comisiile FRF. ”Am reușit să demonstrăm asta!” – Comisia de Disciplină a FRF întrunită azi l-a scos basma curată și pe Flavius …]

Sport 0 Comentarii

Tecău trage tare, ca să prindă finala la Rotterdam / LIVE & VIDEO

Tecău trage tare, ca să prindă finala la Rotterdam / LIVE & VIDEO – ATP ROTTERDAM – semifinale (dublu) Jean-Julien Rojer (1) / HORIA TECĂU (1) – Philipp Petzschner / Alexander …]

Sport 0 Comentarii

Anghel Iordănescu are șansa să facă primul pas hotărât spre Euro 2016, dacă bate Grecia care l-a dat afară în 1999! ^Zboară Puiu cu calificarea?

Anghel Iordănescu are șansa să facă primul pas hotărât spre Euro 2016, dacă bate Grecia care l-a dat afară în 1999! ^Zboară Puiu cu calificarea? – Anghel Iordănescu (65 de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*