3 mai 2016 Comentarii 0

Bar Refaeli, prea sexy pentru țara natală. Reclama care a fost cenzurată în Israel | VIDEO

Bar Refaeli, prea sexy pentru țara natală. Reclama care a fost cenzurată în Israel | VIDEO

Celebrul model Bar Refaeli este prea sexy pentru țara sa natală, Israel. O reclamă la costume de baie în care apare frumoasa israeliană a fost cenzurată de Autoritatea de reglementare a sectorului audiovizual.

Membrii autorității au considerat innaceptabile câteva prim-planuri ale feselor frumoasei blonde, acoperite doar parțial de un costum de baie și filmate în timp ce aceasta se plimba pe o plajă idilică, relatează Agerpres. Totodată, o scenă în care Bar își schimbă costumul în spatele unei portiere a fost și ea scoasă din reclama la brandul Hoodies.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/IsLA_FycfBA” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Versiunea cenzurată a reclamei poate fi difuzată după ora 22.00, iar varianta completă a clipului publicitar a circulat deja intens pe internet.
Bar Refaeli era deja în atenția autorității de reglementare a sectoturului audiovizual după ce, la începutul lunii, apăruse într-o reclamă care conținea „prea multe aluzii sexuale”.

Post-ul Bar Refaeli, prea sexy pentru țara natală. Reclama care a fost cenzurată în Israel | VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Bar Refaeli, prea sexy pentru țara natală. Reclama care a fost cenzurată în Israel | VIDEO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Steaua l-a blocat pe ”Prințul” Adrian Cristea să mai joace fotbal

Steaua l-a blocat pe ”Prințul” Adrian Cristea să mai joace fotbal – ”Prințul” Adrian Cristea a primit interdicție. Nu la femei, ci la fotbal!  Comisia de Disciplină a Federaţiei Române …]

Sport 0 Comentarii

Dragoș Balauru, cel mai ”permeabil” portar din Liga I, ^noutatea selecționerului Iordănescu în Turcia. Antrenament pe lună plină!

Dragoș Balauru, cel mai ”permeabil” portar din Liga I, ^noutatea selecționerului Iordănescu în Turcia. Antrenament pe lună plină! – Lotul național de fotbal al României, în componență redusă, a susținut, …]

Sport 0 Comentarii

Diferențe uriașe între Giurgiu și Leicester. Alibec câștigă în șase luni, cât englezul Vardi într-o săptămână

Diferențe uriașe între Giurgiu și Leicester. Alibec câștigă în șase luni, cât englezul Vardi într-o săptămână – Astra Giurgiu și Leicester au uimit Europa! Astra și Leicester au câștigat în …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*