24 aprilie 2016 Comentarii 0

Barack Obama a lăudat politica adoptată de Merkel în privința crizei migranților

Barack Obama a lăudat politica adoptată de Merkel în privința crizei migranților

Președintele american, Barack Obama, s-a arătat încântat duminică de politica generoasă față de migranți adoptată de cancelarul german. Liderul de la Casa Albă a ținut să sublinieze că în ciuda criticilor, Angela Merkel se situează „de partea bună a istoriei”.

„Ea este de partea bună a istoriei în această privință. Ea întruchipează principiile care mai degrabă unesc oamenii decât îi separă „, a declarat Barack Obama în cursul unei conferințe de presă alături de Angela Merkel, în prima zi a vizitei sale la Hanovra, în nordul Germaniei.
Barack Obama s-a declarat „mândru de poporul german” pentru sprijinul adus migranților cu începere din vara lui 2015 și afluxului de sute de mii dintre aceștia în drum spre nordul Europei pentru a fugi din fața războiului din Siria, a persecuțiilor sau sărăciei.

Germania a primit în 2015 un număr record de peste un milion de refugiați. Refuzul cancelarului Angela Merkel de a închide frontierele i-au atras numeroase critici, atât în țară, unde dreapta populistă se află în plin avânt, cât și în restul Europei, informează Agerpres.

Acordul încheiat recent între UE și Turcia și închiderea „rutei Balcanilor”, folosită în masă de migranți pentru a ajunge în Europa de Vest pornind din Turcia, au contribuit totuși la reducerea semnificativă a afluxului și presiunii exercitate asupra cancelarului german.
În plus, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, s-a declarat favorabilă construirii unui gard pe un segment al frontierei dintre Austria şi Italia în cazul unui aflux masiv de imigranţi. Ea a precizat că imigranţii clandestini trebuie înregistraţi de autorităţile italiene.

Post-ul Barack Obama a lăudat politica adoptată de Merkel în privința crizei migranților apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Barack Obama a lăudat politica adoptată de Merkel în privința crizei migranților

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Liga I, etapa a 26-a. Astra – Dinamo (20.30, Digi, Dolce, Look). Cine termină sezonul regular pe primul loc?

Liga I, etapa a 26-a. Astra – Dinamo (20.30, Digi, Dolce, Look). Cine termină sezonul regular pe primul loc? – La Giurgiu se va decide echipa care va termina sezonul …]

Sport 0 Comentarii

ATP DUBAI: Kyrgios – Wawrinka, cel mai așteptat meci al anului! LIVESCORE

ATP DUBAI: Kyrgios – Wawrinka, cel mai așteptat meci al anului! LIVESCORE – ATP DUBAI – semifinale NICK KYRGIOS – STANISLAS WAWRINKA (2) 0-0 / LIVE Nick Kyrgios a rostit jigniri …]

Sport 0 Comentarii

Lovitură imposibilă realizată de către iberica Navarro / VIDEO

Lovitură imposibilă realizată de către iberica Navarro / VIDEO – Spectacol la turneul WTA de la Beijing, la meciul dintre spaniola Carla Suarez Navarro și elvețianca Timea Bacsinszky. Un volé …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*