7 mai 2016 Comentarii 0

Barack Obama, avertisment pentru Donald Trump: „Nu este un reality show”

Barack Obama, avertisment pentru Donald Trump: „Nu este un reality show”

Barack Obama a avut o reacție destul de dură după ce Donald Trump a rămas fără niciun rival în cursa pentru nominalizarea republicană la alegerile din SUA. Actualul lider de la Casa Albă l-a avertizat pe acesta că președinția nu este un reality show, precum cele la care a participat miliardarul.

”Suntem într-o perioadă serioasă şi asta este o funcţie importantă. Nu vorbim de entertainment. Nu este un reality show. Fiecare candidat, fiecare nominalizat trebuie să fie supus unei examinări minuţioase şi unor standarde riguroase”, a declarat Barack Obama, transmite AFP.

Liderul SUA a evita timp de câteva zile  să comenteze poziţia lui Donald, după ce miliardarul a rămas singur în cursa pentru nominalizarea Partidului Republican.

”Declaraţiile sale trebuie să fie analizate minuţios şi cred că este important pentru noi să luăm în serios afirmaţiile pe care le-a făcut în trecut”, a adăugat Barack Obama.

Recent, miliardarul a făcut o altă declaraţie controversată când a precizat că aliaţii NATO ar trebui să plătească mai mult pentru propriile sisteme de apărare construite de americani, ceea ce ar putea să slăbească poziţia SUA ca lider militar al lumii. O altă reacţie a venit din partea secretarului de stat John Kerry, care a anunţat în faţa absolvenţilor de la Universitatea Northeastern că: ”Donald Trump este cel mai mare coşmar al nostru”

Contracandidații lui Donald Trump, Ted Cruz și John Kasich, s-au retras aproape simultan din cursa pentru nominalizarea republicană, ceea ce a dus și mai mult la divizarea partidului. Preşedintele republican al Camerei Reprezentanţilor, Paul Ryan, a refuzat să-l susţină public pe miliardar. Totodată, ultimii doi preşedinţi republicani, George W. Bush şi George H.W. Bush, au refuzat să-i acorde miliardarului sprijinul lor.

Citește și: Donald Trump mănâncă taco pe fotografia cu fosta lui soție în costum de baie

Post-ul Barack Obama, avertisment pentru Donald Trump: „Nu este un reality show” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Barack Obama, avertisment pentru Donald Trump: „Nu este un reality show”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Pace națională? Steaua și-a îndulcit tonul în legătură cu prezența jucătorilor săi la lotul național

Pace națională? Steaua și-a îndulcit tonul în legătură cu prezența jucătorilor săi la lotul național – După ce s-au declarat, prin vocea patronului Gigi Becali, nemulțumiți de faptul că selecționerul …]

Sport 0 Comentarii

Divizionara secundă FC Baia Mare vrea să joace cu Steaua în nocturnă, dar are o imensă problemă: “S-ar putea să nu mai fie timp”

Divizionara secundă FC Baia Mare vrea să joace cu Steaua în nocturnă, dar are o imensă problemă: “S-ar putea să nu mai fie timp” – Steaua joacă la Baia Mare, …]

Sport 0 Comentarii

Ce au făcut elevii în prima zi a săptămânii ”Școala Altfel” | FOTO

Ce au făcut elevii în prima zi a săptămânii ”Școala Altfel” | FOTO – În perioada 18 – 22 aprilie se desfășoară săptămâna ”Școala Altfel”, interval în care care elevii …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*